Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024 -

παρίσι



Τα μετάλλια της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Βίντεο

Η Ελλάδα πήρε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι με 100 αθλητές και αθλήτριες να συμμετέχουν συνολικά 17 αγωνίσματα και κατάφερε να επιστρέψει έχοντας στις αποσκευές της 8 Ολυμπιακά μετάλλια (1 χρυσό, 1 ασημένιο και 6 χάλκινα).



Το «ωραίο όνειρο» των Ολυμπιακών Αγώνων σβήνει, δίνοντας τη θέση του στο πολιτικό αδιέξοδο

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού προσέφεραν μια εκτυφλωτική καλοκαιρινή επιτυχία που γοήτευσε όλο τον κόσμο και επαναβεβαίωσε τη γαλλική εθνική περηφάνια. Όμως η επιστροφή στην καθημερινότητα θα είναι σκληρή.



Τι θα δούμε στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού

Οι Red Hot Chili Peppers, Snoop Dogg και Billie Eilish θα τραγουδήσουν στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. Η παράδοση των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων από το Παρίσι στο Λος Άντζελες θα είναι εντυπωσιακή, καθώς οι καλλιτέχνες θα εμφανιστούν από το Λος Άντζελες σε ένα μείγμα από μαγνητοσκοπημένες και ζωντανές εμφανίσεις.



«Καμπανάκι» Ψαλτοπούλου για τον Σηκουάνα – «Πάνω από 10 είδη μικροβίων μπορούν να προκαλέσουν τουλάχιστον 10 νοσήματα»

Για τον Σηκουάνα και τον ντόρο που έχει προκληθεί λόγω της ποιότητας των νερών του ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων που πραγματοποιούνται στο Παρίσι μίλησε την Τετάρτη 7/8 η καθηγήτρια επιδημιολογίας και προληπτικής ιατρικής, Θεοδώρα Ψαλτοπούλου. «Πάνω από 10 διαφορετικά είδη μικροβίων μπορούν να προκαλέσουν πάνω από 10 νοσήματα στον άνθρωπο από μολυσμένο νερό» επεσήμανε.



Μίλτος Τεντόγλου: Γιγαντοοθόνη στην κεντρική πλατεία στα Γρεβενά για τον τελικό του μήκους

Γιγαντοοθόνη στην κεντρική πλατεία της πόλης (Πλατεία Αιμιλιανού) θα στήσει το βράδυ της Τρίτης (6/8) ο δήμος Γρεβενών για τη μεγάλη μάχη του Γρεβενιώτη Ολυμπιονίκη, Μίλτου Τεντόγλου, στον κρίσιμο τελικό του μήκους ανδρών των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.



Οι κίνδυνοι για την υγεία των αθλητών από την κολύμβηση στον Σηκουάνα

Τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν στην υγεία τους οι αθλητές σε αθλήματα κολύμβησης στον ποταμό Σηκουάνα, εξήγησε ο Παναγιώτης Χαλβατσιώτης, αναπληρωτής καθηγητής Παθολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στην εκπομπή Newsroom της ΕΡΤ.