Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Η Μαύρη Χήρα έρχεται στη μεγάλη οθόνη



Η Μαύρη Χήρα πρωτοεμφανίστηκε στην ταινία της Μάρβελ Iron Man 2 κι από τότε οι θαυμαστές της, ζητούσαν από τον παραγωγό Κέβιν Φέιγκ να γυρίσει μία ταινία επικεντρωμένη στην ηρωίδα.

Μετά από χρόνια συζήτησης, μια ταινία βασισμένη στον χαρακτήρα που υποδύθηκε η Σκάρλετ Τζοχάνσον, άρχισε τελικά να προχωράει και σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, την ταινία θα σκηνοθετήσει η Κέιτ Σόρτλαντ. Νωρίτερα υπήρξαν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία περισσότεροι από 70 σκηνοθέτες είχαν συνάντηση με την εταιρεία παραγωγής για τη δουλειά αλλά τελικά επιλέχθηκε η Σόρτλαντ.

Το να επιλεγεί γυναίκα για τη σκηνοθεσία της ταινίας, σύμφωνα με την Independent, αποτελούσε προτεραιότητα για την εταιρεία παραγωγής κι έτσι η Σόρτλαντ θα είναι η δεύτερη γυναίκα που θα βρεθεί στο «τιμόνι» μιας ταινίας της Μάρβελ, ακολουθώντας την Άννα Μποντέν, που σκηνοθέτησε την ταινία Captain Marvel, μαζί με τον Ράιαν Φλεκ.

Πάντως προς το παρόν, δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την Μαύρη Χήρα, ωστόσο λέγεται ότι διαδραματίζεται πριν από την εμφάνιση των εκδικητών, ενώ άγνωστη παραμένει και ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας.