Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

ταινια



Ο Ράιαν Γκόσλινγκ σε ρόλο αστροναύτη στη νέα του ταινία – Πότε θα κυκλοφορήσει

Ανακοινώθηκε από τα στούντιο της Amazon MGM η ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει η νέα διαστημική ταινία περιπέτειας με τίτλο «Project Hail Mary» και πρωταγωνιστή τον Ράιαν Γκόσλινγκ.

Η ταινία είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του Άντι Γουέιρ (Andrew Weir) που κυκλοφόρησε το 2021 σε προσαρμογή του Ντρου Γκόνταρντ (Drew Goddard).



Ο Κουέντιν Ταραντίνο εγκατέλειψε την τελευταία του ταινία «The Movie Critic»

Άλλαξε γνώμη όπως όλα δείχνουν ο Κουέντιν Ταραντίνο για την τελευταία του ταινία «The Movie Critic» αφού αναφορές κάνουν λόγο πως ο διάσημος σκηνοθέτης φέρεται να εγκατέλειψε το έργο.



Με διαφορά η πιο τρομακτική ταινία της χρονιάς: Οι θεατές δεν άντεχαν να δουν μέχρι το τέλος

Αυτή την περίοδο φαίνεται πως παίζεται στις κινηματογραφικές αίθουσες η πιο τρομακτική ταινία της χρονιάς, η οποία έχει κάνει ακόμα και τους λάτρεις του είδους να μην μπορούν να την παρακολουθήσουν ολόκληρη.



Το «Interstellar» του Νόλαν επιστρέφει στους κινηματογράφους

Η ταινία «Interstellar» του Κρίστοφερ Νόλαν επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες για μια επετειακή προβολή, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών από τη στιγμή που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη.

Η προβολή της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες θα πραγματοποιηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου και σε IMAX μορφή και σε φιλμ των 70mm ενώ θα κυκλοφορήσει και σε ψηφιακή μορφή.



«Eυχαριστημένος» φαίνεται να είναι ο πρίγκιπας Άντριου με την ταινία «Scoop»

Η νέα ταινία του Netflix «Scoop» τράβηξε το ενδιαφέρον του πρίγκιπα Άντριου, αδερφό του βασιλιά Καρόλου Γ, αφού σύμφωνα με φίλους ο ίδιος είναι «ευχαριστημένος» με τον τρόπο που απεικονίζεται ο χαρακτήρας του στο έργο.



Αυτό θα είναι το «επόμενο blockbuster» της Μάργκοτ Ρόμπι;

Η Μάργκοτ Ρόμπι πρόκειται να συνεργαστεί με τη Hasbro Entertainment για μια νέα ταινία βασισμένη στο επιτραπέζιο παιχνίδι «Monopoly».

Η πρωταγωνίστρια της υποψήφιας για Όσκαρ ταινίας «Barbie» πρόκειται να αναλάβει την παραγωγή μέσω της LuckyChap σε συνεργασία με την Lionsgate. Η είδηση αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του φετινού CinemaCon, στο Λας Βέγκας.