Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024 -

Γιάννης Φέρτης: Συγκίνηση στην κηδεία του - Πλήθος καλλιτεχνών λένε το τελευταίο «αντίο» στον ηθοποιόΗ κηδεία του Γιάννη Φέρτη πραγματοποιείται σήμερα, Τρίτη 16 Απριλίου, στο A’ Κοιμητήριο Αθηνών.

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του σπουδαίου ηθοποιού, βρέθηκαν από νωρίς στο νεκροταφείο για να πουν το δικό τους αντίο. Ανάμεσά τους, και η τελευταία σύζυγος του Γιάννη Φέρτη, Μαρίνα Ψάλτη, η οποία συγκρατούσε με δυσκολία τα δάκρυά της. Στην εξόδιο ακολουθία έδωσε το παρών και η πρώτη σύζυγός του, Ξένια Καλογεροπούλου, αλλά και η Μιμή Ντενίση, η δεύτερη σύζυγος του αείμνηστου ηθοποιού.

Αντί χρημάτων για στεφάνια, η οικογένεια του ηθοποιού επιθυμεί να ενισχυθεί οικονομικά το έργο του ταμείου αλληλοβοηθείας του σωματείου Ελλήνων ηθοποιών.

Δείτε φωτογραφίες

kideia_ferti___2_Η τελευταία σύζυγος του Γιάννη Φέρτη, Μαρίνα Ψάλτηkideia_ferti___5_kideia_fertis__1_Συντριμμένος ο αδερφός του Γιάννη Φέρτη στην κηδεία τουkideia-ferti-1kideia-ferti-10Η δεύτερη σύζυγος του Γιάννη Φέρτη, Μιμή Ντενίσηkideia-ferti-6_2Η πρώτη σύζυγος του Γιάννη Φέρτη, Ξένια Καλογεροπούλουkideia_fertis___10_Η Μαρινέλλαkideia-ferti-8Ο Γιώργος Νταλάρας με τη σύζυγό του, Άνναkideia-ferti-3Ο Γρηγόρης Βαλτινός