Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Έτσι θα υποδεχτεί η Αθήνα την Πρωτοχρονιά



Στο Θησείο με φόντο την Ακρόπολη θα υποδεχθεί η Αθήνα το 2018.

Την Κυριακή, Παραμονή της Πρωτοχρονιάς ένα πολυθέαμα-έκπληξη θα μας οδηγήσει στο νέο έτος.

Την τελευταία ώρα του χρόνου που φεύγει αναλαμβάνει να ντύσει με τις μοναδικές μουσικές της η Ευανθία Ρεμπούτσικα, σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της, και αφού αποχαιρετήσουμε με τις μελωδίες τον παλιό τον χρόνο, θα υποδεχτούμε το 2018 με το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη.

Επί σκηνής το εκρηκτικό δίδυμο Μαρίζας Ρίζου και Πάνου Μουζουράκη. Παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο Χρήστος Φερεντίνος.

Η παραμονή της πρωτοχρονιάς θα αποτελέσει μία ξεχωριστή παράσταση, αφού φέρει την υπογραφή των καταξιωμένων καλλιτεχνών Γιάννη Κακλέα, Μανόλη Παντελιδάκη και Φρόσως Λύτρα και θα παρουσιαστεί με φόντο την πάντα επιβλητική εικόνα της Ακρόπολης.

Ένας εντυπωσιακός πολυέλαιος θα δεσπόζει πάνω από όσους βρεθούν στην εκδήλωση, στο τέλος του πεζόδρομου της Αποστόλου Παύλου, ενώ η σκηνή θα πλημμυρίσει με το φως των πολυάριθμων led οθονών που θα μεταφέρουν όλη την πόλη εκεί!

Για τη μεγάλη αυτή γιορτή θα μας έχουν προθερμάνει από νωρίς το βράδυ οι Batuca, οι Batala και οι Artventure που θα δώσουν με πνευστά και κρουστά το ρυθμό της βραδιάς και οι αγαπημένοι του κοινού Circus Dayz, ενώ η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του δήμου Αθηναίων θα μας προετοιμάζει για την υποδοχή της Ευανθίας Ρεμπούτσικα στη σκηνή.

 

Ο δήμος Αθηναίων και ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης απευθύνουν πρόσκληση σε όλους να γίνουν μέρος του πιο παραμυθένιου έργου που διαδραματίζεται στην πόλη.

Concept: Φρόσω Λύτρα
Σκηνοθεσία: Γιάννης Κακλέας
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μανόλης Παντελιδάκης
Παρουσίαση: Χρήστος Φερεντίνος
Καλλιτέχνες: Ευανθία Ρεμπούτσικα, Μαρίζα Ρίζου, Πάνος Μουζουράκης
Σχεδιασμός Φωτισμών: Lighting Art - Γιώργος Τέλλος
Εικόνα – Video: Στάθης Αθανασίου
Μουσική επιμέλεια- Video: Ανδρέας Συμβουλόπουλος