Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Αυτά είναι τα κορίτσια του "Ocean's 8"



Στη δημοσιότητα δόθηκε η πρώτη φωτογραφία από το «Ocean's 8», τη θηλυκή εκδοχή της τριλογίας Ocean's με πρωταγωνίστριες μερικές από τις πιο διάσημες σταρ του Χόλιγουντ.

Στην εικόνα βλέπουμε την «Συμμορία των 8» στο μετρό της Νέας Υόρκης. Η Σάντρα Μπούλοκ ερμηνεύει την Ντέμπι Όσεαν (υπάρχουν φήμες ότι πρόκειται για αδελφή του Ντάνι Όσεαν που είχε ερμηνεύσει ο Τζορτζ Κλούνι, ενώ η Κέιτ Μπλάνσετ είναι η Λου, η Ριάνα είναι η Νάιν Μπολ, η Μίντι Κάλινγκ είναι η Αμίτα, η Οκουαφίνα είναι η Κόνστανς, η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ η Ρόουζ, η Αν Χάθαγουεϊ ερμηνεύει την Ντάφνι Κλούγκερ και η Σάρα Πόλσον την Τάμι.

Δεν είναι γνωστή ακόμα η υπόθεση της ταινίας, πάντως τα κορίτσια της συμμορίας θα προσπαθήσουν να πραγματοποιήσουν «τη ληστεία του αιώνα» στο Met Gala.

Παραγωγός θα είναι ο σκηνοθέτης του «Ocean's Eleven», Στίβεν Σόντερμπεργκ, ενώ το σενάριο έγραψε ο σκηνοθέτης Γκάρι Ρος με την Ολίβια Μιλχ. O Γκάρι Ρος κάθεται και στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

Το φιλμ εντάσσεται στις ταινίες που γυρίζονται ξανά με γυναίκες σε ρόλους που πρωτοερμήνευσαν άνδρες -κάτι που έγινε και στο πρόσφατο Ghostbusters.

Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 8 Ιουνίου του 2018.