Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 -
Ξάστερος ουρανός

13 °C

Σήμερα, 27. Νοεμβρίου 2020

Η μάχη ΝΔ-Παππά κορυφώνεται στα social mediaΣτo Twitter μεταφέρθηκε η «μάχη» που ξέσπασε μεταξύ της Κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης σήμερα το πρωί.

Αφορμή στάθηκε η ανακοίνωση της ΝΔ περί μεταφοράς αρμοδιοτήτων της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) στο νεοσύστατο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Πέρα από την επίσημη απάντηση της Κυβέρνησης, ο Νίκος Παππάς θέλησε να σχολιάσει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας. Πιο συγκεκριμένα, ανάρτησε μήνυμα στο Τwitter λέγοντας πως «εκτός από υπουργό-καναλάρχη επιχειρούν να με βγάλουν και υπουργό James Bond. Θα πρότεινα να διαβάζουν καλύτερα τους νόμους...».

Η απάντηση της ΝΔ δεν άργησε να έρθει, αυτή τη φορά μέσω της ίδιας πλατφόρμας. Με ένα ένα tweet της, η αξιωματική αντιπολίτευση απευθύνεται στους Έλληνες πολίτες: «Ο κ. Παππάς επιχειρεί να μεταφέρει αρμοδιότητες της ΕΥΠ στον εαυτό του. Απέτυχε να ελέγξει τα μέσα ενημέρωσης, τώρα προσπαθεί να ελέγξει το διαδίκτυο. Θα τον αφήσεις;» ρωτά.