Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

μάχη



Θρίλερ για μία έδρα! Ένσταση ο Κουρουμπλής

Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα θρίλερ των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου: Παναγιώτης Κουρουμπλής ή Θανάσης Παπαχριστόπουλος;

Οι δυο τους έδωσαν μια «σκληρή» μάχη, με την διαφορά στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ να ανέρχεται διαρκώς σε ελάχιστες ψήφους και πλέον, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr όλα θα ξεκινήσουν από την αρχή!



Προεκλογική μάχη στις Σκοπιανές κάλπες - Κρίσιμη η κατάσταση

Στις κάλπες για το δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών βρίσκονται από το πρωί οι ψηφοφόροι στα Σκόπια. Ο μεγαλύτερος φόβος της κυβέρνησης είναι η επανάληψη της πολύ χαμηλής συμμετοχής, όμοιας με αυτής στον πρώτο γύρο. Αναλυτές εκτιμούν πως οι ψήφοι των Αλβανών θα κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα.

 



Την Πέμπτη θα δώσει τη "μάχη του" ο Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη θα μεταβεί την Πέμπτη ο Αλέξης Τσίπρας, σε μια ιδιαίτερα «δύσκολη» περίοδο για τον ΣΥΡΙΖΑ στη Βόρεια Ελλάδα -κυρίως λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών.



Η μάχη του 1821

«Χαϊνί Ζορμπαλίκ» χαρακτήρισε η Υψηλή Πύλη τον ξεσηκωμό των Ελλήνων, «κακόπιστη αποστασία» δηλαδή, όπως περιγράφεται στα επίσημα έγγραφα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, καθώς δεν έμοιαζε και μεγάλη φοβέρα για τους Τούρκους.



Στον μαραθώνιο για τις Ευρωεκλογές: Άνοιξαν οι αιτήσεις

Προθεσμίες και τρόπος υποβολής αιτήσεων των Ελλήνων εκλογέων, μόνιμων κατοίκων άλλων κρατών - μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις ευρωεκλογές, ανακοινώθηκαν σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Αλέξη Χαρίτση. Μάλιστα, οι αιτήσεις από τους Έλληνες κατοίκους της ΕΕ για τις ευρωεκλογές θα πρέπει να υποβληθούν στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών έως τις 29 Μαρτίου.



Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες σε Κεφαλονιά - Αχαΐα

Μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις σε Κεφαλονιά και Αχαΐα, με την εικόνα ωστόσο από τα πύρινα μέτωπα να είναι σήμερα καλύτερη.

Ειδικότερα, στην Κεφαλονιά επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα και πεζοπόρο τμήμα έξι ατόμων.