Τραγανοί μελιτζανοκεφτέδες
Υλικά
Υλικά
Υλικά
250 γρ. κοτομπουκιές
60 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
1 φλ. τσαγιού ντρέσινγκ για σαλάτα Καίσαρα
1 κ. γλ. φρέσκο ξύσμα λεμονιού
1 κ. γλ. τριμμένο φρέσκο σκόρδο
1/2 κ. γλ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι, διαιρεμένο
1/4 κ. γλ. αλάτι
4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο μαρούλι
1 κ. σ. λευκό βαλσάμικο ξύδι
Εκτέλεση
Για τα λαζάνια:
500 γρ. λαζάνια (χωρίς πρόβραση)
Για τα λαζάνια:
500 γρ. λαζάνια (χωρίς πρόβραση)
Υλικά
1,5 κιλό µελιτζάνες
2 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 1/2 φλ. ελαιόλαδο
500 ml ντοµάτες, ξεφλουδισµένες και πολτοποιηµένες
2 κ.σ. χοντροκοµµένα φύλλα βασιλικού
250 γρ. τριµµένη µοτσαρέλα
100 γρ. τριµµένη παρµεζάνα
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Υλικά
Κεφτεδάκια κοτόπουλου:
1 κιλό κιμά γαλοπούλα ή κοτόπουλο
1 αυγό
1/2 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά
1/2 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου, σκόνη κρεμμυδιού και αλάτι
Σάλτσα:
2 μεγάλες σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες