Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Η Θεολογική Σχολή υποδέχεται την Παναγία την Βηματάρισσα



Η Κοσμητεία της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη τελετή υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών και των δύο Τμημάτων της Θεολογικής Σχολής για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 12:00 στο Κεντρικό Αμφιθέατρο «Χρυσόστομος Παπαδόπουλος» της Σχολής.

Θα προηγηθεί στις 11:30 από την επίσημη Είσοδο του κτηρίου της Θεολογικής Σχολής η υποδοχή της εικόνας της Παναγίας της Βηματάρισσας του Αγίου Όρους, πιστό αντίγραφο της οποίας θα παραμείνει στο παρεκκλήσιο της Σχολής. Με την ευκαιρία αυτή προσκλήθηκε να ομιλήσει κατά την τελετή υποδοχής των πρωτοετών ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους Γέροντας Εφραίμ με θέμα: «Η Ορθόδοξη μαρτυρία στο σύγχρονο κόσμο».

Στις ανωτέρω εκδηλώσεις έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, ο Πρύτανης, οι Αντιπρυτάνεις και οι Κοσμήτορες των Σχολών του Ε.Κ.Π.Α. Με πολλή χαρά προσκαλούμε και όλους εσάς να παρευρεθείτε, τιμώντας τη Σχολή και τους νέους φοιτητές της.

ΠΗΓΗ: orthodoxianewsagency.gr