
Τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει η προβολή της σειράς “Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό” στη Γεωργία. Την είδηση έκανε γνωστή η δημοσιογράφος Μαρία Γιαχνάκη στην ζωντανή εκπομπή “Επικαιρότητα” στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας.
Οι Γεωργιανοί με πολύ πόθο περιμένουν να προβληθεί στη Χώρα τους η σειρά του Αγίου Παΐσιου. Πραγματοποιήθηκαν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να μπρούν οι Γεωργιανοί να παρακολουθήσουν τη σειρά του μεγάλου σύγχρονου Αγίου.
“Η σειρά θα προβληθεί σε μεγάλο κανάλι της Γεωργίας, στο ΤV Imedi, του οποίου το συνεργείο βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα όπου συνάντησε τον πρωταγωνιστή της σειράς Προκόπη Αγαθοκλέους αλλά και άλλους συντελεστές για να πραγματοποιήσει συνεντεύξεις, τις οποίες θα παρακολουθήσει το κοινό της Γεωργίας την Κυριακή το βράδυ, 2 Νοεμβρίου, μια ημέρα πριν την πρεμιέρα της σειράς στη Χώρα”, ανέφερε η Μαρία Γιαχνάκη.
Κατά την διάρκεια της εκπομπής της Τετάρτης, 29 Οκτωβρίου 2025, δόθηκε και δεύτερη είδηση. Συγκεκριμένα, η επόμενη σειρά, παραγωγής του Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος ο Γραικός, η οποία ανακοινώθηκε πρόσφατα και αφορά τον βίο του Οσίου Ιωσήφ του Ησυχαστή, έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία της και τα γυρίσματα.
Το συνεργείο βρίσκεται ήδη στο Άγιον Όρος για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Σε λίγους μήνες το τηλεοπτικό κοινό της χώρας θα μπορεί να έρθει σε επαφή, μέσα από την σειρά, με τον βίο αυτού του σύγχρονου Αγίου.