Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021 -
Μερική συννεφιά

17 °C

Σήμερα, 23. Σεπτεμβρίου 2021

Πεμπτουσία«Η προσφορά των Νεομαρτύρων στην Εκκλησία»

Η «Πεμπτουσία» διοργάνωσε το «1o Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Σεβ. Μητρ. Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιο» την εσπέρα της Τετάρτης 14 Ιουλίου. Θέμα ομιλίας και συζήτησης ήταν: «Η προσφορά των Νεομαρτύρων στην Εκκλησία».1ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Γέροντα Μάξιμο

H Ιερά Μονή Οσίου Διονυσίου εν Ολύμπω και η «Πεμπτουσία» διοργάνωσαν το «1ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Γέροντα Μάξιμο, Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Οσίου Διονυσίου εν Ολύμπω», την Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021 της εσπέρας.Σήμερα το 3ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Μητροπολίτη Λεμεσού

 

Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού και η «Πεμπτουσία» διοργανώνουν το «3ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Πανιερ. Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο» σήμερα, Σάββατο 12 Ιουνίου 2021 και ώρα 20:00 – 21:30.

Για να εγγραφείτε παρακαλούμε κάντε κλίκ εδώ:π. Νικόλαος Λουδοβίκος: «Η Αισθητική των Σχέσεων»

Η «Πεμπτουσία» διοργάνωσε το «2ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον π. Νικόλαο Λουδοβίκο», την εσπέρα της Τρίτης 8 Ιουνίου και απο ώρα 19.30.
Θέμα Ομιλίας και Συζήτησης ήταν: «Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ».

Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΞΗ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ PemptousiaTv
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

Ο Jonathan Jackson για το δίσκο «Της Σιωπής ο Τόπος»

Κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες ο εμπνευσμένος από τη ζωή του Αγίου Ιωσήφ του Ησυχαστή, νέος δίσκος του Ανδρέα Κατσιγιάννη, «Της Σιωπής ο Τόπος», στον οποίο τραγουδούν ο Γιώργος Νταλάρας και ο Jonathan Jackson. Οι στίχοι είναι της Λίνας Νικολακοπούλου, Ελένης Φωτάκη και Αλέξανδρου Φωτεινού, ενώ η παραγωγή του Ινστιτούτου «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός».