Τετάρτη 07 Δεκεμβρίου 2022 -

ΠεμπτουσίαΠαρουσίαση του βιβλίου της Αγγελικής Καριώτογλου “Οδηγείν ανθρώπους_Tέχνη τεχνών”

Οι εκδόσεις Ακρίτας απευθύνουν πρόσκληση στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Αγγελικής Τζουβάλη Καριώτογλου «Οδηγείν ανθρώπους. Τέχνη Τεχνών. Η τέχνη της πνευματικής πατρότητος και μητρότητος. Η μαρτυρία της ερήμου».Γέροντας Εφραίμ: Η Εκκλησία είναι το μυστήριο της παρουσίας του Χριστού (ΒΙΝΤΕΟ)

Στον Ιερό Ναό Παναγίας Βλαχερνών Αμφιάλης Κερατσινίου πραγματοποίησε χθες ομιλία ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμανδρίτης Εφραίμ. «Η Εκκλησία είναι το μυστήριο της παρουσίας του Χριστού», είπε μεταξύ άλλων ο Γέροντας Εφραίμ.

 

 

Ψηφιακό Αρχονταρίκι του Γέροντα Εφραίμ με νέους από τις ΗΠΑ

Η Πεμπτουσία διοργανώνει “Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Γέροντα Εφραίμ με νέους από τις ΗΠΑ, το Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 στις 20:00 (Ελληνική ώρα).Διαδικτυακή Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ νέους και παιδιά της Αρχιεπισκοπής Ιασίου

Το Διαδικτυακό περιοδικό “Πεμπτουσία” σε συνεργασία με το Ρουμανικό κανάλι Doxologia, διοργανώνουν “Διαδικτυακή Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ νέους και παιδιά της Αρχιεπισκοπής Ιασίου”, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Απριλίου στις 19:30 (Ώρα Ελλάδος).Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ και το Orthodox Christian Network (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Παρακολουθήστε την «Διαδικτυακή Σύναξη από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ και το Orthodox Christian Network (OCN)» που διοργάνωσαν το ψηφιακό περιοδικό «Πεμπτουσία» και το Orthodox Christian Network (OCN) την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022: