Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021 -
Ξάστερος ουρανός

25 °C

Σήμερα, 25. Ιουνίου 2021

ΠεμπτουσίαΣήμερα το 3ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Μητροπολίτη Λεμεσού

 

Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού και η «Πεμπτουσία» διοργανώνουν το «3ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Πανιερ. Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο» σήμερα, Σάββατο 12 Ιουνίου 2021 και ώρα 20:00 – 21:30.

Για να εγγραφείτε παρακαλούμε κάντε κλίκ εδώ:π. Νικόλαος Λουδοβίκος: «Η Αισθητική των Σχέσεων»

Η «Πεμπτουσία» διοργάνωσε το «2ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον π. Νικόλαο Λουδοβίκο», την εσπέρα της Τρίτης 8 Ιουνίου και απο ώρα 19.30.
Θέμα Ομιλίας και Συζήτησης ήταν: «Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ».

Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΞΗ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ PemptousiaTv
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

Ο Jonathan Jackson για το δίσκο «Της Σιωπής ο Τόπος»

Κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες ο εμπνευσμένος από τη ζωή του Αγίου Ιωσήφ του Ησυχαστή, νέος δίσκος του Ανδρέα Κατσιγιάννη, «Της Σιωπής ο Τόπος», στον οποίο τραγουδούν ο Γιώργος Νταλάρας και ο Jonathan Jackson. Οι στίχοι είναι της Λίνας Νικολακοπούλου, Ελένης Φωτάκη και Αλέξανδρου Φωτεινού, ενώ η παραγωγή του Ινστιτούτου «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός».Η Ακολουθία του Επιταφίου από τον Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Πειραιώς – (BINTEO)

Το ψηφιακό κανάλι Pemptousia TV σε συνεργασία με το ope.gr μετέδωσε την Ακολουθία του Επιταφίου από τον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Πειραιώς το εσπέρας της Μεγάλης Παρασκευής 30 Απριλίου 2021.Μητροπολίτης Σταγών: «Πορεία προς την Ανάσταση»

 

Η «Πεμπτουσία» διοργανώσε το «1o Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητο» την εσπέρα της Παρασκευής 23 Απριλίου.

Θέμα ομιλίας και συζήτησης: «Πορεία προς την Ανάσταση».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ: