Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021 -
Ξάστερος ουρανός

24 °C

Σήμερα, 26. Ιουλίου 2021

Η Μονή Βατοπαιδίου στο πλευρό οικογενειών που το έχουν ανάγκη ενόψει των ΧριστουγέννωνΗ Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους,  ενω όψει των Χριστουγέννων, βρίσκεται και πάλι στο πλευρό των οικογενειών που έχουν ανάγκη.

Υστερα από αίτημα του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου προς τον Καθηγούμενο Αρχιμ. Εφραίμ, η περιώνυμος Αγιορείτικη Μονή απέστειλε μεγάλη ποσότητα αναγκαίων ειδών διατροφής τα οποία, στο αμέσως επόμενο διάστημα, θα διατεθούν σε επτακόσιες (700) οικογένειες, στις κατά τόπους ενορίες. 

Σε σχετική επιστολή του προς τον Καθηγούμενο της Μονής Βατοπαιδίου, ο Σεβασμιώτατος επισημαίνει ότι «η πολύτιμη συμπαράστασή σας θα έρθει να συμπληρώσει και να ενισχύσει το δικό μας βαλάντιο, που είναι αρκετά εξασθενημένο πλέον, αφού οι απαιτήσεις που έχουμε μπροστά μας σε όλα τα μέτωπα είναι τεράστιες».

Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, διερμηνεύοντας τα αισθήματα των αποδεκτών της πολύτιμης βοήθειας, εκφράζει την ευγνωμοσύνη της προς την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου, για την εκ νέου προσφορά της.