Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 -

δεματα



Το Πασχαλινό τραπέζι εν μέσω πανδημίας στρώνει η Αρχιεπισκοπή

Το Πασχαλινό τραπέζι εν μέσω πανδημίας σε χιλιάδες οικογένειες, φρόντισε να στρωθεί η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών μαζί με την«ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και το Γενικό Φιλόπτωχο.



Παλαιστίνη: Τα ταχυδρομεία θα διανείμουν 10,5 τόνους αλληλογραφίας που την καθυστερούσε το Ισραήλ επί οκτώ χρόνια!

Οι Παλαιστίνιοι στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη περιμένουν με ανυπομονησία να παραλάβουν επιτέλους περισσότερους από 10 τόνους γραμμάτων και δεμάτων που το Ισραήλ τα καθυστερούσε εδώ και οκτώ χρόνια.



Η Μονή Βατοπαιδίου στο πλευρό οικογενειών που το έχουν ανάγκη ενόψει των Χριστουγέννων

Η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους,  ενω όψει των Χριστουγέννων, βρίσκεται και πάλι στο πλευρό των οικογενειών που έχουν ανάγκη.



Δέματα με 12 κιλά χασίς στην θάλασσα της Κέρκυρας

Για τρίτη φορά μέσα σε 20 ημέρες, «ορφανά» δέματα με χασίς βρέθηκαν να επιπλέουν στη θάλασσα της Κέρκυρας! Μάλιστα, καθώς εντοπίστηκαν στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Στέφανου στις Σινιές, πιθανολογείται ότι είχαν πεταχτεί από κάποιο σκάφος που ξεκίνησε από τις αλβανικές ακτές, καθώς ακριβώς απέναντι βρίσκονται οι Άγιοι Σαράντα. 



«Δέματα Αγάπης» από τον Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, στα πλαίσια του θερμού κι έντονου ενδιαφέροντός της για την ενίσχυση των οικονομικά ασθενεστέρων, ενόψει των Αγίων ημερών του Πάσχα μερίμνησε μέσω των φιλανθρωπικών και κοινωνικών της δομών για την άμεση ανακούφισή τους, διανέμοντας «Δέματα Αγάπης», όπως τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, προσφέροντας βοήθεια και έμπρακτη στήριξη σε περισσότε



Κέρκυρα: Δέματα με ναρκωτικές ουσίες «ψαρεύει» το λιμενικό

Δέματα με ναρκωτικές ουσίες, που επέπλεαν στα νερά της βόρειας και νότιας Κέρκυρας, εντόπισε το Λιμενικό του νησιού.