Παρασκευή 07 Οκτωβρίου 2022 -

Διαδικτυακό αρχονταρίκι με τον Γέροντα ΕφραίμΛίγες μέρες μετά την ανακομιδή των λειψάνων του μακαριστού Γέροντος Ιωσήφ Βατοπαιδινού, πνευματικού γεννήτορος και ποδηγέτη της Αδελφότητος της Μονής Βατοπαιδίου, το πνευματικό του ανάστημα, ο καθηγούμενος της Ιεράς Μονής, Γέροντας Εφραίμ θα μιλήσει στο ψηφιακό Αρχονταρίκι από τον Άθωνα το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου στις 19:30 ως τις 21:00.

Το 10ο ψηφιακό αρχονταρίκι διοργανώνει το διαδικτυακό περιοδικό Πεμπτουσία και θα προβληθεί ζωντανά από την ψηφιακή πλατφόρμα www.pemptousia.tv. για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν από το τάμπλετ τους, από το κινητό τους, τον υπολογιστή τους ή την smart tv τους.

Όσοι επίσης επιθυμείτε να συμμετέχετε και να κάνετε ερωτήσεις μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή πατώντας στο παρακάτω σύνδεσμο:

 
Μετά την ομιλία του Γέροντα που θα διαρκέσει 30 περίπου λεπτά θα ακολουθήσει διάλογος με τους συμμετέχοντες. Εάν εγγραφείτε στο 10ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι δηλώνετε ότι έχετε λάβει γνώση των Όρων Χρήσης και συμφωνείτε.
 
φωτογραφία αρχείου Ραφαήλ Γεωργιάδης