Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ο δημιουργός της Saryna Key στην Ελλάδα



Σε ένα all day event με άρωμα shea butter και τη θετική αύρα του εμπνευστή και δημιουργού της Saryna Key, MikeSabag,  οι beauty editors ένιωσαν τις ευεργετικές ιδιότητες του θαυματουργού βουτύρου, αλλά και την αγάπη του δημιουργού του brand για υγιή μεταξένια μαλλιά. 

Στην ολοκαίνουρια Ακαδημία της Hairpro (αποκλειστικού αντιπροσώπου της Saryna Key στην Ευρώπη), όπου θα εκπαιδεύονται από δω και στο εξής επαγγελματίες από τον χώρο της κομμωτικής προκειμένου να έχουν σφαιρική γνώση για όλες τις σειρές του brand και τη σωστή εφαρμογή τους, ο χαρισματικός Mike μοιράστηκε την ιστορία του, τις  γνώσεις του, αλλά και τα μελλοντικά σχέδιά του για τη δημιουργία σειράς styling και βαφών με την ποιότητα της Saryna Key. 

Η  Saryna Key δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη για τη γυναίκα και την υγεία των μαλλιών της. Οι πέντε ολοκληρωμένες σειρές του brand, που σύντομα θα κυκλοφορήσουν όλες στα ράφια των κομμωτηρίων, δημιουργήθηκαν για να καλύψουν τις πολλές και διαφορετικές ανάγκες που έχουν τα γυναικεία μαλλιά. 

Προϊόν βαθιάς έρευνας του Mike Sabag, η Saryna Key δεν είναι απλά ένα brand, αλλά μια ολόκληρη φιλοσοφία που βασίζεται στην αισθητική, τη φύση, τα έξυπνα συστατικά και το ακαταμάχητο άρωμα. Η  πεποίθηση  του δημιουργού,  ότι μόνο όταν δεν παρεμβαίνεις στη σύσταση ενός φυσικού προϊόντος μπορείς να αξιοποιήσεις όλες τις δυνατότητές του και να ανακαλύψεις τα πολλαπλά του οφέλη, ήταν εκείνη που τον βοήθησε να φτάσει στο «κλειδί της Saryna για υγεία και ομορφιά». 

Γνωρίζοντας καλά τον πολύτιμο καρπό shea και τις πολλαπλές του εφαρμογές ο Mike προχώρησε πρόσφατα στη δημιουργία προϊόντων και για το σώμα, ενώ η αστείρευτη δημιουργικότητά του τον οδηγεί τώρα να εστιάσει στη δημιουργία σειράς προϊόντων styling.

Κάθε νέο του βήμα θα φτάνει πάντα και στην Ελλάδα από την εταιρεία Hairpro που είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Saryna Key Europe.