Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Το κούρεμα των celebrities που θα σε πείσει να αλλάξεις το look σου



Τώρα που είσαι κλεισμένη στο σπίτι και η μοναδική σου διέξοδος είναι η επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ ή μια βόλτα για άσκηση, νιώθεις την ανάγκη για ανανέωση πιο επιβεβλημένη από ποτέ.

Και ποιος ευκολότερος τρόπος από το να πειραματιστείς με τα μαλλιά σου, όπως συμβαίνει, άλλωστε κάθε φορά που νιώθεις την ανάγκη για μία αλλαγή.

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να τολμήσεις ένα διαφορετικό κούρεμα, παίρνοντας έμπνευση από τις αγαπημένες σου celebrities, οι οποίες το τελευταίο διάστημα το υιοθετούν όλο και περισσότερο.

Εδώ και ένα χρόνο, περίπου, αποτελεί την απόλυτη τάση στο χώρο του hair styling, με τις περισσότερες celebrities -ανάμεσά τους οι Ντακότα Τζόνσον και Τέιλορ Σουίφτ- να έχουν υιοθετήσει, η καθεμία με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, το συγκεκριμένο hair look.

Και για να μην σου έρθει πολύ απότομο ξεκίνα από τώρα να σκέφτεσαι τον εαυτό σου με αφέλειες! Μπορείς να επιλέξεις ένα κούρεμα με τις κλασικές αφέλειες ή να τολμήσεις τις πολύ κοντές.

Οι αγαπημένες σου celebrities μπορούν να αποτελέσουν έμπνευση για τη νέα σου εμφάνιση, που καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα μπορέσεις να αποκτήσεις με το άνοιγμα των κομμωτηρίων.