Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Αυτό είναι το «θαυματουργό» λάδι για το δέρμα και τα μαλλιά σας



Αν και δεν συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο γνωστά και δημοφιλή εθαίρια έλαια, το λάδι γερανίου είναι θαυματουργό, με εκπληκτικά αποτελέσματα τόσο για το δέρμα όσο και για τα μαλλιά σας.

Με αντιγηραντική δράση βοηθάει στη φροντίδα του δέρματος, ελαχιστοποιώντας την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων στο πρόσωπο, ενώ χάρη στα αντιβακτηριακά και αντιφλεγμονώδη χαρακτηριστικά του, αποτελεί ιδανική επιλογή για την θεραπεία δερματικών προβλημάτων όπως ακμή, δερματίτιδα κ.α.

Μόλις λίγες σταγόνες είναι αρκετές για να έχετε εκπληκτικά αποτελέσματα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανακατέψετε 5 σταγόνες λάδι γερανίου με 1 κουταλάκι του γλυκού έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς και να εφαρμόσετε το μείγμα στο επίμαχο σημείο του δέρματός σας μία με δύο φορές την ημέρα.

Επιπλέον, το λάδι γερανίου ενδείκνυται και στην περιποίηση των μαλλιών, αποκαθιστώντας την λάμψη και την ζωτικότητα των θαμπών μαλλιών. Μετά το λούσιμο των μαλλιών σας, λοιπόν, προσθέστε 3- 5 σταγόνες από το έλαιο στην ποσότητα της κρέμας μαλλιών που θα χρησιμοποιούσατε και εφαρμόστε στα βρεγμένα μαλιά. Μόλις ξεπλύνετε και στεγνώσετε τα μαλλιά σας τα αποτελέσματα θα μιλήσουν από μόνα τους.