Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

4 κόλπα που θα σας δείχνουν νεότερη



Με τη βοήθεια μερικών makeup tricks να δείξουμε πιο ξεκούραστες και φρέσκιες.

1.Concealer

Ο βασικός σύμμαχός σας απέναντι στα σημάδια του χρόνου είναι το concealer. Επιλέξτε ένα προϊόν με σύνθεση που αντανακλά το φως ώστε να χαρίσει ακόμη περισσότερη λάμψη στην περιοχή των ματιών. Η καταλληλότερη υφή είναι η κρεμώδης η οποία απλώνεται με το σφουγγαράκι χαρίζοντας ομοιόμορφο αποτέλεσμα μακράς διάρκειας.

2. Bronzer

Δεν υπάρχει τίποτα που να συγκρίνεται με τη νεανική φρεσκάδα που χαρίζει ο ήλιος του καλοκαιριού στα μάγουλα. Το καλοκαίρι, η επιδερμίδα μας λάμπει και δείχνει πολύ πιο κολακευτική και νεανική γιαυτό και πολλές γυναίκες συνηθίζουν να χρησιμοποιούν το bronzer τους με μέτρο και τους χειμερινούς μήνες. Η ζεστασιά που θα δώσει στα μάγουλά σας, θα χαρίσει νεανική “ενέργεια” στην εμφάνισή σας.

3.Λευκό μολύβι

Το λευκό μολύβι στην κάτω γραμμή των ματιών, μπορεί να κάνει θαύματα. Εκτός του ότι δείχνει τα μάτια μεγαλύτερα, χαρίζει μια καθαρότητα στο βλέμμα μαζί με αξεπέραστη φρεσκάδα. Δεν χρειάζεται να υπερβάλλετε ως προς την απόχρωση του λευκού αν η επιδερμίδα σας είναι πιο σταρένια. Ακόμη και μια ελαφρώς πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση από την επιδερμίδα σας, θα κάνει τη διαφορά.

4.Πείτε όχι στο βαρύ μακιγιάζ

Όταν θέλουμε να καλύψουμε κάτι στο πρόσωπό μας, συνήθως η πρώτη μας αντίδραση είναι να επιμείνουμε με τις στρώσεις και τα προϊόντα μακιγιάζ αντί να τραβήξουμε το βλέμμα σε άλλο σημείο του προσώπου μας αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά μας. Αν θέλετε η επιδερμίδα σας να δείχνει νεότερη, αντισταθείτε στον πειρασμό να δοκιμάστε βαρύ μακιγιάζ καθώς αυτό θα τονίσει ακόμη περισσότερο τις γραμμές και τις ρυτίδες έκφρασης. Προτιμήστε ανάλαφρες υφές στο foundation, διάφανες πούδρες και προϊόντα που χαρίζουν φυσική λάμψη.