11
Φεβρουαρίου
2017
- 22:40
Τελευταία τροποποίηση στις 11 Φεβρουαρίου, 2017 - 22:42

Υλικά για 6-8 άτομα
1 κιλό αλεύρι
300 γραμμάρια φέτα τριμμένη
Μισό λίτρο γάλα χλιαρό
1 φακελάκι μαγιά
1 ασπράδι αβγού
2 κρόκοι αβγών
150 γραμμάρια βούτυρο
1 κουταλάκι ζάχαρη
1 κουταλάκι αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Ανακατεύετε σε μια λεκανίτσα όλα τα υλικά και αφήνετε σκεπασμένα με μια πετσέτα μισή ώρα να φουσκώσει η ζύμη.
Κόβετε τη ζύμη σε μπαλάκια και την ανοίγετε περίπου 15 εκατοστά.
Βάζετε μέσα τη φέτα μαζί με λίγο πιπέρι και κλείνετε καλά σαν μισοφέγγαρο.