Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

μερες



Νέα Ζηλανδία: Χωρίς κρούσμα κορονοϊού εδώ κι 100 ημέρες

Θετικά ανταπεξέρχεται στην πανδημία του κορονοϊού η Νέα Ζηλανδία, καθώς συμπλήρωσε 100 ημέρες χωρίς να υπάρχει κάποιο κρούσμα.

Πάντως, οι υγειονομικές αρχές προειδοποιούν ότι δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 23 ενεργά κρούσματα Covid-19 στη χώρα αλλά όλα εντοπίστηκαν στα σύνορα, εισερχόμενα στη χώρα, και βρίσκονται σε καραντίνα.



Στο νοσοκομείο ο Χριστόδουλος Ξηρός

Στο νοσοκομείο Παπανικολάου μεταφέρθηκε ο Χριστόδουλος Ξηρός από τις φυλακές Διαβατών όπου κρατείται, μετά από 25 μέρες απεργία πείνας για το καθεστώς απομόνωσης που βρίσκεται εδώ και 3 χρόνια.



Κουρουμπλής: Σε 20-25 μέρες θα ολοκληρωθεί ο καθαρισμός του Σαρωνικού

«Βρισκόμαστε σε μια εξαιρετικά καλή εξέλιξη. Μέρα με τη μέρα έχουμε βελτίωση και αυτή τη στιγμή γίνεται μία γιγαντιαία προσπάθεια με στόχο να περιοριστούν οι επιπτώσεις που δημιουργήθηκαν από αυτό το περίφημο ναυάγιο», τόνισε το απόγευμα σε συνέντευξη Τύπου ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής.



Αμερικανίδα αστροναύτης επέστρεψε στη γη μετά από 665 μέρες στο διάστημα

Στο Καζακστάν λίγο πριν την ανατολή του ήλιου την Κυριακή προσγειώθηκε η Αμερικανίδα πεζοναύτης PeggyWhitson αφού πρώτα έσπασε κάθε ρεκόρ και έγινε η πρώτη γυναίκα σε όλο τον κόσμο που έμεινε στο διάστημα 665 ολόκληρες μέρες, από τις οποίες τις 288 ολομόναχη.



Αλυσίδα καταστημάτων άνοιξε το χριστουγεννιάτικο τμήμα της 147 μέρες πριν!

Χριστούγεννα πριν την ώρα τους... Λίγο έως πολύ νωρίτερα άνοιξε το χριστουγεννιάτικο τμήμα γνωστής αλυσίδας καταστημάτων στο Λονδίνο.

Μπορεί να ήταν 147 ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, αλλά στον τέταρτο όροφο της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων στην οδό Oxford Street του Λονδίνου άνοιξε ήδη το χριστουγεννιάτικο τμήμα!



Λεμπιδάκης: Η επιστολή απόγνωσης της οικογένειας και το χρονικό της απαγωγής

Δραματική είναι η επιστολή της οικογένειας Λεμπιδάκη 80 ημέρες μετά την απαγωγή του επιχειρηματία λέγοντας πως  τις  τελευταίες 53 ημέρες η οικογένεια δεν έχει κανένα ίχνος ζωής του δικού της ανθρώπου.

Με τη σημερινή επιστολή η οικογένεια  ανακοινώνει το τέλος των διαπραγματεύσεων.