Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Αλυσίδα καταστημάτων άνοιξε το χριστουγεννιάτικο τμήμα της 147 μέρες πριν!



Χριστούγεννα πριν την ώρα τους... Λίγο έως πολύ νωρίτερα άνοιξε το χριστουγεννιάτικο τμήμα γνωστής αλυσίδας καταστημάτων στο Λονδίνο.

Μπορεί να ήταν 147 ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, αλλά στον τέταρτο όροφο της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων στην οδό Oxford Street του Λονδίνου άνοιξε ήδη το χριστουγεννιάτικο τμήμα!

Αντιδράσεις ενθουσιασμού αλλά και εκνευρισμού προκάλεσε η είδηση αυτή, αφού είναι η πρώτη φορά που τομέας με χριστουγεννιάτικα στολίδια ανοίγει τόσο πιο πολύ πριν από την ώρα του. Η υπάλληλος του καταστήματος, Άννα Τόμας που μεταφέρθηκε ήδη στα... εποχιακά είδη πριν την εποχή τους, δηλώνει: "Είμαι πολύ ενθουσιασμένη, ήδη η διάθεση μου έχει αλλάξει και περιμένω πώς και πώς τα Χριστούγεννα σε περίπου τέσσερις μήνες".

Πολλοί μάλιστα ήταν αυτοί οι τουρίστες που ενθουσιάστηκαν με την εξέλιξη αυτή. "Τώρα μπορούμε να αγοράσουμε από τώρα τα χριστουγεννιάτικη είδη για το σπίτι μας! Είναι μια τέλεια ευκαιρία αφού δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να ξαναέρθουμε τότε και τα εισιτήρια είναι πιο ακριβά εκείνη την περίοδο", παραδέχεται.

Δεν είναι λίγοι όμως και αυτοί που τους φάνηκε κάτι παραπάνω από περίεργη, η απόφαση της εταιρείας. "Είναι ενοχλητικό να βλέπεις από τώρα να λειτουργεί χριστουγεννιάτικος τομέας. Είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και έχουμε πολύ ακόμα! Είναι υπερβολή!", συμπληρώνει άλλος τουρίστας που μάλλον δεν ήταν και τόσο ενθουσιασμένος για τα Χριστούγεννα πριν την ώρα τους...

Δείτε το βίντεο: