Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

χριστουγεννιατικο



Χριστουγεννιάτικο “δώρο” Αχτσιόγλου στους ανέργους!

Το επίδομα ύψους 400 ευρώ ανακοίνωσε η Έφη Αχτσιόγλου, σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι - Όλες οι λεπτομέρειες για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση



Χριστούγεννα 2017: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

Το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ενημερώνει ότι σύμφωνα με τις πρόνοιες της περί της Ρύθμισης της Λειτουργίας Καταστημάτων και των Όρων Απασχόλησης των Υπαλλήλων τους νομοθεσίας, όλα τα γενικά καταστήματα, από την 1η Δεκεμβρίου έως την 31η Δεκεμβρίου 2017, θα πρέπει να τηρούν το χριστουγεννιάτικο ωράριο.



Αλυσίδα καταστημάτων άνοιξε το χριστουγεννιάτικο τμήμα της 147 μέρες πριν!

Χριστούγεννα πριν την ώρα τους... Λίγο έως πολύ νωρίτερα άνοιξε το χριστουγεννιάτικο τμήμα γνωστής αλυσίδας καταστημάτων στο Λονδίνο.

Μπορεί να ήταν 147 ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, αλλά στον τέταρτο όροφο της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων στην οδό Oxford Street του Λονδίνου άνοιξε ήδη το χριστουγεννιάτικο τμήμα!



Χριστουγεννιάτικο «δώρο» της θάλασσας: Ψαράδες έβγαλαν τόνο 185 κιλών!

Ψαράδες από την Σκόπελο, βγήκαν για το μεροκάματο, ανήμερα Χριστουγέννων, στην ανοιχτή θάλασσα του Αιγαίου.

Όμως η ψαριά τους αποζημίωσε και με το παραπάνω. Επιασαν έναν τεράστιο τόνο σχεδόν 200 κιλών -185 κιλών για την ακρίβεια.



Πάνω από 1000 άνθρωποι στο Χριστουγεννιάτικο γεύμα αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων

Όπως κάθε χρόνο έτσι και τα φετινά Χριστούγεννα ο Δήμος Αθηναίων διοργάνωσε εορταστικό γεύμα για τους συμπολίτες μας που αδυνατούν να καλύψουν κάποιες από τις βασικές τους ανάγκες.

Το γεύμα αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο στο Ρουφ και συνολικά δόθηκαν 1000 μερίδες φαγητού σε άπορους ανθρώπους. 



Αυστραλία: Βρήκε φίδι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Σε… γιρλάντα χριστουγεννιάτικου δέντρου επιχείρησε να μεταμφιεστεί ένα δηλητηριώδες φίδι στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, χωρίς όμως να ξεγελάσει την ιδιοκτήτρια του σπιτιού, η οποία το εντόπισε ανάμεσα στις πολύχρωμες μπάλες.