Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Βασίλης Καλλίδης: Η απάντηση του για την κίνηση στο Survivor που σχολιάστηκε



Μια κίνηση του Βασίλη Καλλίδη όταν συνάντησε τους Μαχητές όμως σχολιάστηκε στα social media και η Κατερίνα Καινούργιου δεν θα μπορούσε να μην τον ρωτήσει για αυτό, όταν μίλησε μαζί του τηλεφωνικά.

«Ξέρεις τι μου έκανε μεγάλη εντύπωση; Σε είδαμε όταν σε πλησίασαν κάπως τα παιδιά, να πιάνεις κάπως λίγο τη μύτη σου» είπε η Κατερίνα Καινούργιου και ξάφνιασε τον μάγειρα.

«Τυχαίο θα ήταν μάλλον. Ούτε καν το κατάλαβα. Μου το ρωτάς και μου κάνει τρομερή εντύπωση. Τι εννοείς ότι τα παιδιά μύριζαν; Τώρα τι κουβέντα είναι αυτή; Ντρέπομαι λίγο. Τα παιδιά ήταν ευγενέστατα, ευδιάθετα» απάντησε ο Βασίλης Καλλίδης.

Ένα πρωτότυπο έπαθλο κέρδισε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μαζί με την πρώτη ασυλία στο Survivor.
Survivor: Ο αγώνας που έκρινε την ασυλία

Μαζί με δύο παίκτες της επιλογής του, που εν προκειμένω ήταν ο Μάριος Ιωαννίδης και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, απόλαυσαν ένα γεύμα από τα χέρια του Βασίλη Καλλίδη και …τα δικά τους.

Το μενού που ετοίμασε ο Βασίλης Καλλίδης: Μιλκσέικ με παγωτό βανίλια και χυμό ανανά και βερίκοκου για καλωσόρισμα, σουβλάκι με γαρίδα και ανανά με γλυκόξινη σάλτσα,μπέργκερ με ανανά και πατάτες τηγανιτές και γλυκό με παγωτό και μπισκότα.