Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024 -

Βάνα Μπάρμπα: «Πρέπει να κάνω ακόμα μία επέμβαση»Η Β.Μπάρμπα σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει αλλά και τους λόγους που απέφευγε όλο αυτό το διάστημα να προχωρήσει στην επέμβαση που χρειάζεται.

Η Β.Μπάρμπα παραχώρησε συνέντευξη  στο περιοδικό ΟΚ!  και είπε αναλυτικά: «Δεν φοβάμαι το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να έχω τακτοποιήσει το παιδί μου».

Ξέρεις ποια λέξη βγαίνει πρώτη δίπλα από το όνομά σου στο Google; «Καρκίνος».

Δεν το πιστεύω!

Πρόσφατα αποκάλυψες ότι υποβάλλεσαι σε ανοσοθεραπεία.

Αυτές τις μέρες έχω να κάνω μία ακόμα αναγνωριστική επέμβαση για να δούμε σε ποια κατάσταση βρίσκομαι – δεν θέλω να δίνω περισσότερες λεπτομέρειες για να μην τρομάζουν οι άνθρωποι δίπλα μου. Πέρασα δύσκολα, αλλά το λάθος ήταν δικό μου. Εγώ δεν πήγαινα στους γιατρούς. Όταν δεν κάνεις πρόληψη επειδή έχεις φοβία, δεν σου φταίει μετά κανείς. Και στο τέλος τα πράγματα έγιναν σμπαράλια.

Φοβάσαι για τη ζωή σου;

Όχι, δεν φοβάμαι. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να έχω τακτοποιήσει το παιδί μου. Δεν με ενδιαφέρει αν θα πάθω κάτι, απλά θέλω να είμαι κοντά στο παιδί, να μπορώ να το στηρίξω. Αυτό το πλάσμα το αγαπάω όσο τίποτα στη ζωή μου, όπως κάθε μητέρα. Για το παιδί μου θέλω να είμαι καλά.