Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Βάνα Μπάρμπα: Έχει δίκιο η Φιλίνη, ήταν άστοχο το χιούμορ μου!



Για το γεγονός ότι η Ελένη Φιλίνη θέλει να κινηθεί νομικά εναντίον της μίλησε η Βάνα Μπάρμπα.

«Έχει δίκιο η κοπέλα, ήταν άστοχο το χιούμορ μου! Της ζήτησα συγγνώμη, τι άλλο να κάνω; Όταν με ρώτησαν στην εκπομπή και απάντησα ότι «ήμουν σταρ και τώρα πορνοστάρ», αφορούσε εμένα. Απάντησα σαν Βάνα Μπάρμπα! Δεν απάντησα σαν Ελένη Φιλίνη. Δεν θα μπορούσα να πω κάτι γι' αυτό το κορίτσι, δεν το καταλαβαίνετε; Έγινε παρεξήγηση. Έτυχε το χιούμορ της εκπομπής να μην ήταν τόσο καλό μ' εμένα» τόνισε στο Full Life

-Αν σε ρωτούσαν σήμερα τι έχεις πάρει από τη μητέρα σου και τι από τον πατέρα σου;

«Από τη μητέρα μου έχω κρατήσει την πειθαρχεία της και την αυστηρότητα του χαρακτήρα της. Από τον πατέρα μου την κοινωνικότητα, να αγαπώ τους ανθρώπους και τον αλτρουισμό τους».

-Αν είχες μόνο μία συμβουλή να δώσεις στην κόρη σου, ποια θα ήταν αυτή;

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αξία στη ζωή από την ανθρωπιά. Να έχει ήθος και αξίες στη ζωή της. Να σέβεται πρώτα απ' όλα τον εαυτό της και μετά όλα τα αλλά, χρήματα, καριέρα, ομορφιά, άντρες... Όλα αυτά είναι αδιάφορα, εάν δεν έχεις αξίες».

-Εσύ σεβάστηκες τον εαυτό σου;

«Όχι όσο του άξιζε! Τώρα που μεγάλωσα, τον τιμώ αρκετά»!

-Ποια είναι η σχέση σου με τον θεό;

«Έχω μια βαθιά σχέση με την πίστη! Είναι εκείνη που μου δίνει ώθηση και βοήθεια στα εκάστοτε προβλήματα μου. Το καταφύγιο στα σκοτάδια μου. Κάθε φορά που έπεφτα στα τάρταρα, μέσα από την πίστη και την αγάπη μου σ' εκείνη ισορροπούσα».