Πέμπτη 09 Δεκεμβρίου 2021 -
Ξάστερος ουρανός

11 °C

Σήμερα, 9. Δεκεμβρίου 2021

ΜπάρμπαΒάνα Μπάρμπα: Θα είναι υποψήφια Δήμαρχος στη Γλυφάδα!

Ως ανεξάρτητη υποψήφια Δήμαρχος στον δήμο Γλυφάδας, κατεβαίνει η Βάνα Μπάρμπα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του δημοσιογράφου της εκπομπής Στη Φωλιά των Κου Κου, Γιάννη Πουλόπουλου.

«Η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να ξεφύγει από τα κόμματα αν θέλουμε να πάμε μπροστά!» δήλωσε στον δημοσιογράφο η ίδια. Βάνα Μπάρμπα: Έχει δίκιο η Φιλίνη, ήταν άστοχο το χιούμορ μου!

Για το γεγονός ότι η Ελένη Φιλίνη θέλει να κινηθεί νομικά εναντίον της μίλησε η Βάνα Μπάρμπα.Γνωστή ηθοποιός: Όταν γέννησα ήμουν 100 κιλά

Η γνωστή ηθοποιός είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες, έχει  χαρακτηριστεί ως sex symbol και για τον αντρικό πληθυσμό αποτελούσε την ιδανική γυναίκα.

Η ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, στο περιοδικό «Down Town». Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο διάστημα μετά τη γέννηση της κόρης της που πήρε πολλά κιλά...Το ξέσπασμα της Μπάρμπα για την κριτική που δέχτηκε η Κορινθίου για τα κιλά της: «Γίνονται ηλίθιοι! Με ενοχλεί η ευκολία που λένε τις βλακείες τους»

Η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, το μεσημέρι της Τρίτης και μεταξύ άλλων, μίλησε για την κριτική που δέχτηκε η Μαρία Κορινθίου για τα κιλά και τις γάμπες της, από fashion blogger.