Τρίτη 25 Ιουνίου 2024 -

Τσαφούλιας: Δεν γίνεται τυχαία ο ντόρος με τον Βλάχο τώρα, θέλουν να τραβήξουν την προσοχή από την υπόθεση των ΤεμπώνΟ Σωτήρης Τσαφούλιας μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες στην πρεμιέρα της παράστασης την οποία σκηνοθετεί και όπου πρωταγωνιστής είναι ο Πάνος Βλάχος. Ο σκηνοθέτης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και για τις αντιδράσεις που προκάλεσε ο συνεργάτης του, μετά τον στίχο που τραγούδησε επί σκηνής σε εμφάνισή του στη Θεσσαλονίκη, «μέσα σε έναν σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».

«Σε κάθε πρεμιέρα τα συναισθήματα είναι πάρα πολύ έντονα. Είναι ένα πολύ ωραίο και ανθρώπινο έργο και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που σήμερα στην πρεμιέρα, μαζί με φίλους και συνεργάτες, θα το δούμε όλοι μαζί και θα το απολαύσουμε», ανέφερε αρχικά για την ταινία που σκηνοθετεί.

 

Αναφορικά με τις δηλώσεις του Πάνου Βλάχου, ο σκηνοθέτης σχολίασε: «Δεν θεωρώ τίποτα τυχαίο, χωρίς να είμαι ούτε συνωμοσιολόγος, ούτε τίποτα. Πιστεύω ότι ο λόγος που γίνεται αυτό είναι για να τραβηχτεί η προσοχή μας από την υπόθεση των Τεμπών. Εκμεταλλευόμαστε ένα γεγονός, για να δώσουμε την προσοχή μας κάπου αλλού».