Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

Βλάχος



Τσαφούλιας: Δεν γίνεται τυχαία ο ντόρος με τον Βλάχο τώρα, θέλουν να τραβήξουν την προσοχή από την υπόθεση των Τεμπών

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες στην πρεμιέρα της παράστασης την οποία σκηνοθετεί και όπου πρωταγωνιστής είναι ο Πάνος Βλάχος. Ο σκηνοθέτης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και για τις αντιδράσεις που προκάλεσε ο συνεργάτης του, μετά τον στίχο που τραγούδησε επί σκηνής σε εμφάνισή του στη Θεσσαλονίκη, «μέσα σε έναν σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».



«Κόλαφος» ο Κ.Καζάκος: «Η βία που έχει ασκήσει ο Γεωργιάδης είναι μεγαλύτερη από αυτή του τραγουδιού του Π.Βλάχου»

«Κόλαφος στάθηκε ο Κωνσταντίνος Καζάκος απέναντι στον Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή το θέμα που έχει δημιουργηθεί τον στίχο «σ’ ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» του Πάνου Βλάχου.

Συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός είπε: «Η βία που έχει ασκήσει ο Γεωργιάδης είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που άσκησε ο Βλάχος.



Υπέρ του Π.Βλάχου ο Α.Γκλέτσος: «Θα πάω μάρτυρας υπεράσπισης στο δικαστήριο»

Ο Απόστολος Γκλέτσος πήρε θέση και τάχθηκε υπέρ του Πάνου Βλάχου μετά την ενόχληση του Α.Γεωργιάδη με ένα τραγούδι του ηθοποιού, το οποίο ανέφερε μεταξύ άλλων «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».



O Άρης Πορτοσάλτε απαντά στον Πάνο Βλάχο για το «Μέσα σε έναν σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» – «Θα τα βρούμε στη δικαιοσύνη»

Ο Άρης Πορτοσάλτε φαίνεται πως σκοπεύει να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του τραγουδιστή και ηθοποιού Πάνου Βλάχου για το «Μέσα σε έναν σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε», όπως είπε ο ίδιος το πρωί της Δευτέρας.

«Χιούμορ με προτροπή σε φόνο δεν υπάρχει. Διάλογο με υποκινητή βίας δεν ανοίγεις. Τα περαιτέρω θα τα βρούμε στη δικαιοσύνη», είπε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε και συνέχισε:



Βλάχος – Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Δεν τελειώσαμε εδώ, επιτρέψτε μας να είμαστε χαρούμενοι

Στην αγκαλιά του γιατρού της εθνικής ομάδας πόλο ανδρών ξέσπασε ο τεχνικός της Ελλάδας Θοδωρής Βλάχος

Η Εθνική μας έχει ήδη στο λαιμό της το ασημένιο μετάλλιο και θα διεκδικήσει το χρυσό την ερχόμενη Κυριακή

Ο Θοδωρής Βλάχος, ο άνθρωπος που «έχτισε» την ομάδα που έγραψε ιστορία, ξέσπασε σε κλάματα με τη λήξη του ματς με την Ουγγαρία (9-6).



Τριανταφυλλίδου – Βλάχος: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους;

Μια σοβαρή κρίση, όπως όλα δείχνουν, περνούν στη σχέση τους η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος. Το ζευγάρι που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την τηλεοπτική σειρά  του Alpha, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και που ζει τα τελευταία χρόνια στην Αμερική, φαίνεται πως δεν είναι και στα καλύτερά του.