Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο: Αυτοκτόνησε 27χρονος πασίγνωστος ηθοποιός



Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση της αυτοκτονίας, του 27χρονου ηθοποιού, ένα γεγονός που έχει βυθίσει στο πένθος τους φίλους, τους γνωστούς αλλά και τους θαυμαστές του.

Αν και τα αίτια που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ο πατέρας του αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία που αποκαλύπτει πως ο γιος του κατάφερε να σώσει πέντε ζωές.

Ο Clay Adler που συμμετείχε στο πολύ δημοφιλές reality tv show του MTV Newport Harbor: The Real Orange County πυροβόλησε τον εαυτό του σε ταξίδι που πήγε στην έρημο με φίλους, σύμφωνα με το TMZ.

Ο Clay Adler ήταν δωρητής οργάνων. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο οι γιατροί κατάλαβαν πως δεν μπορούσαν να του σώσουν τη ζωή αλλά έμειναν άφωνοι από την εξαιρετικά καλή κατάσταση των εσωτερικών του οργάνων.

Όπως αποκαλύπτει η Mirror, τον κράτησαν στη ζωή όσο περισσότερο μπορούσαν ώστε να διασωθούν ακέραια τα απαραίτητα όργανα, τα οποία μετέπειτα χρησιμοποιήθηκαν για να σώσουν τις ζωές πέντε ανθρώπων.

Ο ηθοποιός και οι φίλοι του, όπως λέγεται, πήγε για πυροβολισμούς στην έρημο στις 25 Μαρτίου και ο Clay Adler έστρεψε το όπλο στο κεφάλι του και αυτοπυροβολήθηκε.

Ο ηθοποιός πέθανε μία μέρα μετά στο νοσοκομείο όμως η δυσάρεστη αυτή είδηση έγινε τώρα γνωστή. Όπως αναφέρεται, ο ηθοποιός δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα και από τις εξετάσεις που έγιναν δεν βρέθηκε στο αίμα του κάποια ουσία, όπως αλκοόλ ή ναρκωτικά.