Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Θοδωρής Θεοδωρόπουλος: Τι λέει για το Survivor και τον Νικόλα Αγόρου


Για τον Νικόλα Αγόρου απάντησε ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, σε συνέντευξη που έδωσε στο “Omikron” και τον Αλέξανδρο Πρίφτη.

Ισχύει ότι εσύ πήρες την πρωτοβουλία να απομακρυνθείς από τον Νικόλα Αγόρου, που μέχρι πρότινος εντός του παιχνιδιού ήσασταν κολλητοί;

Με τον Νικόλα ήρθαμε κοντά, ταιριάξαμε, αλλά στην πορεία πήρα κάποιες αποστάσεις επειδή μου είπε ψέματα σε ένα θέμα και το κατάλαβα. Φυσικά κι εκεί η αλήθεια παραποιήθηκε, επειδή τα επεισόδια έδειξαν ότι ο Νικόλας πήρε αποστάσεις από εμένα. Τελοσπάντων. Είμαι άνθρωπος που εκτιμά την ειλικρίνεια. Και φάουλ να έχεις κάνει, αν μου το παραδεχτείς, μπορώ να το παραβλέψω. Αλλά μη μου λες ψέματα! Ο Νικόλας άλλαξε λίγο στην πορεία, αλλά ο καθένας έχει τη δική του στρατηγική. Εγώ δεν είχα! Δεν έχω να πω κάτι άλλο γι’ αυτό.

Επαγγελματικά σού έκανε καλό πιστεύεις η συμμετοχή σου στο «Survivor»;

Δόξα τω Θεώ, είμαι καλά επαγγελματικά. Έχω προτάσεις για το μέλλον, έχω πολλά σχέδια και συζητάω.

Τηλεοπτικά εννοείς;

Ναι, και τηλεοπτικά μου έχουν προτείνει, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι δημόσια αυτή τη στιγμή. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής όμως, προέχει η υγεία μου και τρέχω από γιατρό σε γιατρό, διότι εκτός του ποδιού μου, έχω πρόβλημα σοβαρό και με τη μέση μου – κι αυτό μου δημιουργήθηκε εντός του παιχνιδιού. Να τελειώσω με αυτά και μετά θα δώσω βάρος σε κάποιες προτάσεις που μου έγιναν. Με ενδιαφέρει όμως η τηλεόραση.

Πιο πολύ από το modeling;

Κοίτα, το modeling μπήκε στη ζωή μου τυχαία. Είχα μία παλιά σχέση με μια κοπέλα κι εκείνη με ώθησε να το κάνω. Και ξεκίνησα μεγάλος, όχι μικρός. Μέχρι τότε δούλευα σε μία εταιρία.