Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Θοδωρής Θεοδωρόπουλος



Θοδωρής Θεοδωρόπουλος: Τι λέει για το Survivor και τον Νικόλα Αγόρου

Για τον Νικόλα Αγόρου απάντησε ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, σε συνέντευξη που έδωσε στο “Omikron” και τον Αλέξανδρο Πρίφτη.

Ισχύει ότι εσύ πήρες την πρωτοβουλία να απομακρυνθείς από τον Νικόλα Αγόρου, που μέχρι πρότινος εντός του παιχνιδιού ήσασταν κολλητοί;



Πρώην παίκτης του Survivor ετοιμάζεται για γάμο

Έχει σαρώσει τις πασαρέλες του εξωτερικού, έχοντας στο ενεργητικό του σπουδαίες συνεργασίες µε διάσηµους οίκους µόδας, σε λίγο καιρό από τώρα θα εγκαταλείψει την εργένικη ζωή του για να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Άλια Αλ Ρουφάι.



Survivor 2: Το πρώτο του μήνυμα του Θοδωρή Θεοδωρόπουλου

Με ένα ξεχωριστό μήνυμα στο Instagram του, μίλησε για την εμπειρία ζωής που είχε στο Survivor o Θοδωρής Θεοδωρόπουλος. Ο παίχτης των “Μαχητών” που αποχώρησε οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης, λόγω τραυματισμού, ανέβασε στο προφίλ του μια φωτογραφία με ξύλινο… ημερολόγιο που είχε στον Άγιο Δομίνικο και έστειλε το δικό του μήνυμα.



Εκτός Survivor ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος

Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος θα βγει εκτός παιχνιδιού λόγω τραυματισμού, όπως ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας ο Σάκης Τανιμανίδης, αλλά υπάρχουν και υποψίες ότι ο παίκτης μπορεί και να έχει πιεστεί ψυχολογικά στο Survivor.



Εκτός Survivor ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος

Ηταν κάτι που αναμενόταν και τελικά έγινε πραγματικότητα. Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος θα βγει εκτός παιχνιδιού λόγω τραυματισμού, ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας ο Σάκης Τανιμανίδης, αλλά υπάρχουν και υποψίες ότι ο παίκτης μπορεί και να έχει πιεστεί ψυχολογικά στο ριάλιτι.