
Με ένα μήνυμα γεμάτο συγκίνηση, η Σίντι Κρόφορντ αποχαιρέτησε τον γιο της, Πρίσλεϊ Γκέρμπερ, ο οποίος πέθανε σε ηλικία μόλις 27 ετών.
Το διάσημο μοντέλο δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα κείμενο που συνυπογράφουν ο σύζυγός της, Ράντι Γκέρμπερ και η κόρη τους, Κάια, εκφράζοντας τον πόνο τους για την απώλεια.
Η οικογένεια αναφέρθηκε στα χρόνια που πέρασε μαζί με τον Πρίσλεϊ, υπογραμμίζοντας πόσο ευγνώμονες αισθάνονται που τον είχαν στη ζωή τους.
«Είμαστε βαθιά συντετριμμένοι από την απώλεια του αγαπημένου μας γιου και αδελφού.
Αισθανόμαστε ευλογημένοι που είχαμε τον Πρίσλεϊ στη ζωή μας για 27 χρόνια», έγραψαν.
Στην ανάρτηση, περιγράφουν τον νεαρό ως έναν άνθρωπο με ευαισθησία, καλοσύνη και τρυφερότητα, που έδωσε και δέχτηκε πολλή αγάπη.
«Ήταν μια γλυκιά, όμορφη ψυχή, που αγαπούσε και αγαπήθηκε και θα συνεχίσει να αγαπιέται για πάντα», σημείωσαν, εκφράζοντας παράλληλα την υπερηφάνειά τους για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζε τη ζωή.
«Είμαστε τόσο περήφανοι για τον τρόπο με τον οποίο πορεύτηκε σε αυτόν τον κόσμο, με καλοσύνη και ευαισθησία», πρόσθεσαν.
Η Σίντι Κρόφορντ, ο Ράντι Γκέρμπερ και η Κάια ευχαρίστησαν επίσης όσους στάθηκαν στο πλευρό τους, αλλά και αγνώστους που εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους.
Το μήνυμα έκλεισε με έναν τελευταίο αποχαιρετισμό: «Μέχρι να ξανασυναντηθούμε, γλυκό μας αγόρι. Θα σε αγαπάμε για πάντα. Μαμά, μπαμπάς και Κάια».