Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Συγκινεί η ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβου για γτον Κώστα Βουτσά



Η Αλίκη Κατσαβού προσπαθεί να προχωρήσει τη ζωή της, μετά το θάνατο του συζύγου της Κώστα Βουτσά και έχει ως απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή της, τον γιο της Φοίβο.

Αυτές θα είναι οι πρώτες γιορτές που μαμά και γιος θα περάσουν μόνοι τους χωρίς, τον Κώστα Βουτσά στο πλευρό τους.Η Αλίκη Κατσαβού το μεσημέρι της Παρασκευής και ανήμερα των Χριστουγέννων θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ευχήθηκε “Χρόνια Πολλά” στους διαδικτυακούς της φίλους. Στην εικόνα, η Αλίκη ποζάρει μαζί με την αγαπημένη της μητέρα.

«Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα φίλοι μου! Πόσα πράγματα μάθαμε ότι δεν είναι ακλονητα στη ζωή μας! Πόση απουσία αντέξαμε και πόση δύναμη ανακαλύψαμε μέσα μας! Όλοι μας λόγω πανδημίας και κάποιοι όπως εγώ κι ο γιος μου, λόγω της απώλειας πολύτιμων συνοδοιπόρων. Έμαθα να κρατιέμαι από ό,τι μένει, από το παιδί μου, από φίλους και συγγενείς που έχουμε δέσει την αγάπη μας κι από τη σημαντική μάνα μου, που λίγο-λίγο γίνομαι γονιός της! Σας αγαπώ όλους! Να έχετε καλές γιορτές και ελπίζω σύντομα να νομιμοποιηθούν και πάλι οι αγκαλιές!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Αλίκη Κατσαβού.

 

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή στις 26 Φεβρουαρίου και ο θάνατος του είχε βυθίσει στο πένθος το πανελλήνιο.

Δείτε τη φωτογραφία:

alliki