Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Survivor: Σπαλιάρας και Κοκκινάκης έδωσαν τα χέρια μετά τον καβγά!


Η συμβολική κίνηση Σπαλιάρα - Κοκκινάκη που δείχνει πως τα αφήνουν όλα πίσω.
 
 

Μπορεί να ειπώθηκαν βαριές κουβέντες τα τελευταία 24ώρα, τόσο μετά τον αγώνα, όσο και στο Συμβούλιο, πόσο μάλλον μετά από αυτό, όταν ο Κώστας Κοκκινάκης ξέσπασε εναντίον του Γιάννη Σπαλιάρα, ωστόσο φαίνεται πως αποφάσισαν να αφήσουν όλα αυτά τα γεγονότα στο παρελθόν.

 

Το νέο επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε με τον Γιάννη Σπαλιάρα και τον Κώστα Κοκκινάκη να συναντιούνται στην παραλία και να δίνουν τα χέρια.

«Πήγα να βουτήξω και είδα τον Κώστα Κοκκινάκη, τον πλησίασα και δώσαμε τα χέρια χωρίς να πούμε πολλά λόγια. Δεν είναι κάτι που ευνοεί κανέναν από τους δύο. Ούτε εγώ θέλω να έχω κάποια κόντρα με κάποιον, ούτε ο Κώστας. Γενικά σαν άνθρωπος είναι πολύ ήρεμος, αλλά εδώ μέσα δεχόμαστε πολύ πίεση και υπάρχουν νεύρα. Τέλος καλό, όλα καλά, το λύσαμε το θέμα μας» είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας, ενώ ο Κώστας Κοκκινάκης δήλωσε στην κάμερα:

«Συγγνώμη δεν άκουσα, αλλά ήταν σαν συγγνώμη. Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του. Μου είπε ότι ήταν παρεξήγηση κι ότι δεν είχε ακούσει το σημείο που ενόχλησε εμένα, οπότε δεν υπάρχει κανένα θέμα.»