Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

καυγάς



Ανήλικη κατήγγειλε συμμαθήτριές της για απειλές και χτυπήματα εις βάρος της – Συνελήφθησαν τρία κορίτσια

Άλλη μια υπόθεση σχολικού εκφοβισμού έρχεται από την Κρήτη, όπου οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου προχώρησαν στη σύλληψη τριών ανήλικων κοριτσιών, μαθητριών γυμνασίου. Η σύλληψή τους έγινε μετά την καταγγελία επίσης ανήλικης μαθήτριας, η οποία υποστήριξε ότι δέχθηκε από εκείνες απειλές και χτυπήματα.



Μεσσήνη: 14χρονος μαχαίρωσε με σουγιά συμμαθητή του

Μια άγρια συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων καταγράφηκε σήμερα (1/12) το πρωί στο 1ο Γενικό Λύκειο Μεσσήνης με έναν μαθητή να καταλήγει στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και έναν ακόμα στο Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης.



Παρέα δεν ήθελε να πληρώσει τον λογαριασμό και τον καυγά πλήρωσε με τη ζωή του ένας νεαρός

Μια 28χρονη γυναίκα συνελήφθη για τον φόνο ενός νεαρού που το μόνο που έκανε ήταν να παρέμβει για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες σε έναν τραυματία.



Άγριος καυγάς και μαχαιρώματα μεταξύ παρέας ανδρών στο Ηράκλειο

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων σε γειτονιά του Ηρακλείου Κρήτης σημαίνοντας συναγερμό στις αρχές.

Σύμφωνα με το cretapost, όλα συνέβησαν στις 6 το απόγευμα όταν ξεκίνησε ένας άγριος καυγάς στην Θέρισο ανάμεσα σε μία παρέα ανδρών.



Νεκρός νεαρός Πακιστανός στην Ίρια Αργολίδος

Νεκρός βρέθηκε νεαρός Πακιστανός στα Ίρια Αργολίδας το απόγευμα της Τρίτης (11.06.2019) από ομοεθνή του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι είχε προηγηθεί καυγάς ανάμεσα σε κάποια άτομα, στον οποίο φέρεται να συμμετείχε και ο άτυχος νεαρός.



«Επικός» καβγάς Παπαδημητρίου με Αρβανίτη

Τα «ξίφη» τους διασταύρωσαν, στον «αέρα» τηλεοπτικής εκπομπής της ΕΡΤ, ο δημοσιογράφος και πλέον ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης, με τον συνάδελφό του και υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπη Παπαδημητρίου.