Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Survivor: Ποιος θα κερδίσει το έπαθλο φαγητού, παρασκήνιο, διαρροές, τσακωμοί!


Νέα αρχή, χωρίς τη Λάουρα Νάργες στο παιχνίδι, καθώς την Τετάρτη αποχώρησε από το παιχνίδι.
 
Έτσι, το επεισόδιο της Κυριακής αναμένεται με μεγάλη αγωνία προκειμένου να δούμε πώς θα επηρεάσει αυτή η αποχώρηση τις δύο ομάδες, τόσο αγωνιστικά όσο και στην παραλία, που η Λάουρα με την έντονη προσωπικότητά της έκανε πάντα πιο ευχάριστη την διαβίωση...
 
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
 
Τώρα, στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, την Κυριακή θα παρακολουθήσουμε μία σπουδαία μάχη μεταξύ Μαχητών και Διασήμων με "φόντο" ένα έπαθλο φαγητού, που όπως λένε οι πληροφορίες μας θα κρατήσει την αγωνία στο κατακόρυφο μέχρι τέλους.
 
Ας είμαστε ειλικρινείς, δεν χρειάζεται κανείς να είναι επιστήμονας για να κατανοήσει πως, η αποχώρηση της Λάουρας δυναμώνει τους Διάσημους και τους ελαττώνει τον απολογισμό κατά μία μία σίγουρη ήττα που είχαν σχεδόν κάθε φορά που αγωνιζόταν η κατά τα άλλα συμπαθέστατη Λαουρίτα! Αυτό, από μόνο του τους φέρνει στη θέση του φαβορί για την Κυριακή με ένα ποσοστό 60-40. Πάντως το athensmagazine.gr θα εχει διαρροή οπως πάντα στις 7.30 με 9.30 για νικητή επάθλου σκορ και φοβερό παρασκήνιο!
 
Στο σημερινό επεισόδιο όπως έχουμε δει από το τρέιλερ του ΣΚΑΙ θα υπάρξει ένας ακόμα μεγάλος καυγάς, αυτή την φορά μεταξύ του Γιώργου Αγγελόπουλου και του Κύπριου Μάριου – Πρίαμου Ιωαννίδη.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες κάποια σχόλια της ομάδας των Μαχητών κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος θα γίνουν οι αφορμή για να εξοργιστεί ο Ντάνος και αυτή την φορά να τα βάλει με τον Κύπριο.
 
Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου: