Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Survivor: Αυτόν διώχνει απόψε ο κόσμος



Μετά την ήττα τους στον αγώνα ασυλίας, οι Διάσημοι έχασαν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους και άρχισαν να κινούνται με αποκλίνουσες στρατηγικές.

Στην ψηφοφορία η ομάδα Γιώργου ΑγγελόπουλουΒΟ και Γιώργου Χρανιώτη έβγαλε ως πρώτο προτεινόμενο τον Κώστα Κοκκινάκη. Εκείνος, με τη σειρά του, υπέδειξε τον ΒΟ μαζί με την «κολλητή» του Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Στη συνέχεια, όμως, ο Χρανιώτης «έσπασε» την ενότητα της ομάδας, υποδεικνύοντας ως δεύτερο προτεινόμενο τον (υποτιθέμενο) φίλο του ΒΟ, και όχι τη Βαλαβάνη.

Η απόφασή του αυτή αποσταθεροποίησε τον ράπερ, που ένιωσε «προδομένος», και κάθε άλλο παρά δέχτηκε τις εξηγήσεις του ηθοποιού ότι τον ψήφισε για λόγους «αγωνιστικής απόδοσης».

Ταυτόχρονα, όμως, τον έφερε σε αντιπαράθεση και με τον τρίτο της ομάδας, τον Ντάνο, ο οποίος είπε ευθέως ότι δεν μπορεί να είναι η επίδοση στο στίβο μάχης το μοναδικό κριτήριο. Και άφησε σαφώς να εννοηθεί ότι ο Χρανιώτης έπρεπε να υποδείξει την αθλτικογράφο, στην οποία προσάπτει ότι δεν προσφέρει τίποτα στη συμβίωση.

Από την άλλη πλευρά, Κοκκινάκης και Βαλαβάνη, μέσα από περιπάτους «μόνο για δυο», επισφράγισαν τη συνοχή της δικής τους ομάδας. Άλλωστε, εκείνη είχε πει προτείνοντας τον ΒΟ, ότι «δεν μπορώ να υποδείξω το διαμάντι μου, τον κολλητό μου, τον Κοκκινάκη».

Αποτέλεσμα: Στον επόμενο αγώνα οι Διάσημοι συνετρίβησαν με 10 -2 από τους Μαχητές. Έχασαν με «κατεβασμένα χέρια», χωρίς να καταβάλουν καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια -απόδειξη ότι τους χωρίζει, πλέον, ψυχικό χάσμα. Η καχυποψία διατρέχει τις σχέσεις τους.

Το ερώτημα είναι τι εισπράτει ο κόσμος από την εικόνα αυτή. Βλέπει τον Κώστα Κοκκινάκη, να συνεχίζει το παιχνίδι της ίντριγκας που παίζει εδώ και μήνες. Ήταν στη «φράξια» του Στέλιου Χανταμπάκη, του Λάμπρου Χούτου, της Λάουρας Νάργες και της Ευριδίκης Βαλαβάνη, πουπολέμησε τον Αγγελόπουλο και την Ειρήνη Παπαδοπούλου –τη μακράν καλύτερη παίκτρια, την οποία εξανάγκασαν να αποχωρήσει οικειοθελώς. Ο Ντάνος άντεξε.

Πώς απάντησε το τηλεοπτικό κοινό; Έδιωξε στη σειρά τον Χανταμπάκη, τον Χούτο και τη Λάουρα, προστετεύοντας τον Αγγελόπουλο σε όλες τις περιπτώσεις.

Τι θα κάνει απόψε; Λογικά θα διώξει τον Κοκκινάκη. Και επειδή είναι χειρότερος αγωνιστικά από τον ΒΟ και επειδή είναι ο προτελευταίος της «φράξιας»…