Δευτέρα 25 Μαΐου 2020 -
Μέτριο

24 °C

Σήμερα, 25. Μαΐου 2020

Survivor 2: Τραυματίστηκε η Μελίνα Μεταξά. Ξέσπασε σε κλάματαΈνα στραβοπάτημα οδήγησε σε ένα άσχημο πέσιμο την ώρα του αγώνα της με την Εύη Σαλταφερίδου, οδήγησε την Μελίνα Μεταξά στο ιατρείο λίγη ώρα αργότερα. Η ίδια μάλιστα δεν επέστρεψε μαζί τους στην καλύβα, παρά μόνο αρκετή ώρα αργότερα.

Η παίκτρια των μαχητών είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς είχε να αντιμετωπίσει και τους πόνους, αλλά και την αδυναμία της να στηρίξει την ομάδα, αφού ο γιατρός της συνέστησε να απέχει από τα αγωνίσματα για πέντε ημέρες.

«Έπεσα χτύπησα, αλλά κατέβασα ρολά και όσο και να πονούσα συνέχισα. Δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Νιώθω άσχημα γιατί ο γιατρός είπε ότι για πέντε μέρες θα πρέπει να είμαι εκτός από οποιοδήποτε αγώνισμα και στεναχωριέμαι πάρα πολύ για αυτό. Σίγουρα δεν μπορώ να κάνω τα πράγματα που έκανα. Δεν ξέρω τι να κάνω με την ενέργεια που έχω. Επειδή είμαι υπερκινητική, αυτό το πράγμα επιδρά αντίστροφα στον οργανισμό. Απλά στεναχωριέμαι απίστευτα γιατί και δεν μπορώ να κάνω τα πράγματα που θέλω και δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου στα αγωνίσματα που θα έχουμε τις επόμενες μέρες. Μπορώ να πω ότι μου έτυχαν όλα μαζί. Πρώτη φορά στη ζωή μου πονάω σε τόσα πολλά σημεία ταυτόχρονα. Με επηρεάζει πάρα πολύ ψυχολογικά. Απλά θέλω να κλαίω όλη μέρα», ανέφερε η Μελίνα Μεταξά σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.