Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Στην αντεπίθεση ο Φουρθιώτης -Τι απαντά στο Open για τη διακοπή της συνεργασίας τους



Με ανακοίνωση του δικηγόρου του απάντησε ο Μένιος Φουρθιώτης στο «Open» για τη διακοπή της συνεργασίας τους.

Το κανάλι ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι διακόπτεται τελεσίδικα η μετάδοση των εκπομπών του κ. Φουρθιώτη, έπειτα από τη δικαστική απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα.

«Συνιστώ στη διοίκηση του καναλιού ψυχραιμία και υπομονή», ήταν η απάντηση του πληρεξούσιου δικηγόρου του παρουσιαστή, Θεμιστοκλή Σοφού, ο οποίος χαρακτήρισε την ανακοίνωση του «Open» «περιττή και εμπαθή».

Ακόμη, η ιδιοκτήτρια εταιρεία των πνευματικών δικαιωμάτων της εκπομπής «Αποκαλυπτικά Live» δήλωσε ότι «Η συνέχεια της δικαστικής έκβασης , αφορά τα πολιτικά , ποινικά και αστικά δικαστήρια για τους εμπλεκόμενους σε μία υπόθεση που έχει έντονο άρωμα πολιτικής παρέμβασης με αποδείξεις και ονόματα».

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σχετικά με την ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού OPEN BEYOND TV για την διακοπή της συνεργασίας με τον κ. Μαίνανδρο - Γεώργιο Φουρθιώτη, ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος του κ. Θεμιστοκλής Ι. Σοφός δηλώνει τα εξής:

“Η Ανακοίνωση είναι Περιττή και Εμπαθής. Μπορεί η μετάδοση της Εκπομπής να διακόπτεται, όμως δεν υπάρχει τελεσίδικη κρίση της δικαιοσύνης και συνιστώ στην διοίκηση του καναλιού, Ψυχραιμία και Υπομονή”.

H ιδιοκτήτρια εταιρεία των πνευματικών δικαιωμάτων της εκπομπής ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ LIVE δηλώνει τα εξής:

"Η συνέχεια της δικαστικής έκβασης , αφορά τα πολιτικά , ποινικά και αστικά δικαστήρια για τους εμπλεκόμενους σε μία υπόθεση που έχει έντονο άρωμα πολιτικής παρέμβασης με αποδείξεις και ονόματα”».