Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

κανάλι



Κατερίνα Παναγοπούλου: Από παιδάκι ήθελα να γίνω δημοσιογράφος και έλεγα «θα πω το δελτίο του MEGA»

Μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης έδωσε η Κατερίνα Παναγοπούλου την Παρασκευή 9/2. Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος από παιδάκι ήθελε να ακολουθήσει αυτό το επάγγελμα και τόνισε «έλεγα πως θα πω το δελτίο του MEGA».



To κανάλι του Α.Ιλιτζαλί θα μεταδώσει στην Τουρκία τον αγώνα του ΠΑΟ με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα μεταδώσει το τούρκικο κανάλι του Ατζούν Ιλιτζαλί.

Η άφιξη του Φατίχ Τερίμ στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού έχει αυξήσει το ενδιαφέρον των Τούρκων για το ελληνικό ποδόσφαιρο και ο επιχειρηματίας έκανε την κίνηση ματ.



Έγινε μαμά η Χριστίνα Βραχάλη – Γέννησε κοριτσάκι η δημοσιογράφος

Η Χριστίνα Βραχάλη έγινε μητέρα, καθώς σήμερα (20/12) γέννησε ένα κοριτσάκι, όπως έκανε γνωστό η καλή της φίλη, η ηθοποιός Δανάη Λουκάκη.

Η Δανάη Λουκάκη «πόσταρε» στο Instagram μια φωτογραφία που είχαν τραβήξει το βράδυ της Τρίτης 19/12, στο σπίτι της Χριστίνας Βραχάλη μαζί με δύο ακόμα φίλες τους κι έγραψε: «Χθες το βράδυ στην κοιλιά, μόλις αποκτήσαμε ανιψιά».



Μπάγια Αντωνοπούλου: Με τον Παπαδάκη δε θα ήθελα να ξανασυνεργαστώ, ούτε εκείνος θα ήθελε

Η Μπάγια Αντωνοπούλου μίλησε σήμερα για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη και το ενδεχόμενο να υπάρξει ξανά επαγγελματική σύμπραξη ανάμεσά τους, στην εκπομπή «Breakfast@star».



Η Ράνια Τζίμα είπε «ευχαριστώ» για την τηλεθέαση και γνώρισε την αποθέωση – «Θεάρα», «δεν υπάρχει άλλη»

Η Ράνια Τζίμα έγινε και πάλι… viral, αλλά αυτή τη φορά όχι για κάτι που έκανε εκείνη, αλλά για τα θετικά σχόλια που έλαβε όταν σε μια σπάνια ανάρτησή της στο Instagram ευχαρίστησε τους τηλεθεατές για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Mega, το οποίο και παρουσιάζει η ίδια.



Γιώργος Τσαλίκης: Αντί να ζητήσουμε συγνώμη προσπαθήσουμε να βγούμε και από πάνω

Στα τα άκρα φαίνεται πως έχει φτάσει η κόντρα του Γιώργου Τσαλίκη με τον ΣΚΑΪ και η υπόθεσή τους αναμένεται να λυθεί στα δικαστήρια.

Αφορμή γι’ αυτήν την κόντρα του τραγουδιστή με τον σταθμό έχει σταθεί η παρουσίαση του επόμενου κύκλου του «Big Brother».