Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 -

Στα τάρταρα ο Ρ.Άνταμς - Κινδυνεύει να χάσει ακόμη και το σπίτι τουΟι επτά καταγγελίες γυναικών οδήγησαν την καριέρα του Ράιν Άνταμς στο μηδέν, καθώς πλέον βρίσκεται στα πρόθυρα να χάσει το σπίτι του.

Με μακροσκελή δήλωση που έκανε τον Ιούλιο του 2020 ζήτησε συγγνώμη για όλα όσα τον κατηγορούν, τώρα όμως λέει ότι θέλει μία δισκογραφική εταιρεία να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία καθώς αντιμετωπίζει την προοπτική να καταστραφεί οικονομικά.

Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία όμως σύμφωνα με το NME έχει διαγραφεί, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, έγραψε: «Ξέρω ότι έχω καταστραφεί. Ξέρω ποιος είμαι και ότι δεν είμαι ο ιδανικός, αλλά είχα μία εταιρεία και την έχασα… Είναι ζήτημα χρόνου να χάσω το στούντιο και το σπίτι μου».

«Θέλω πραγματικά μια δεύτερη ευκαιρία να κάνω μουσική – ίσως βοηθήσω άλλους ανθρώπους να πιστέψουν ότι μπορούν να βγουν από το λούκι και να γίνουν κάτι. Είμαι 46 και φοβάμαι ότι θα ζήσω στο υπόγειο των αδερφών μου. Εάν είστε εταιρεία και ενδιαφέρεστε, ενημερώστε με».

Ο Άνταμς είπε ότι η ανάρτηση «έγινε με αγάπη και ταπεινότητα. Έχω ήδη πέσει δύο φορές από την κορυφή. Ίσως κάποιος να νοιάζεται ακόμα».