Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

τραγουδιστης



Αδαμαντίδης: Το πρώτο σχόλιο για την αθώωσή του – «Περίμενα την απόφαση και νιώθω δικαιωμένος»

Ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την απόφαση για την αθώωση του για τα τυχερά παιχνίδια σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη. 



Συνελήφθη ο Γιάννης Γιοκαρίνης για ενδοοικογενειακή βία

Ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Γιοκαρίνης φέρεται να επιτέθηκε στη σύζυγό του.  Συνελήφθη από τις αρχές τα ξημερώματα της Τετάρτης στον Άγιο Παντελεήμονα.



Γιάννης Σαββιδάκης: Θέλω πολύ να πάρω Όσκαρ και Grammy

Για το μεγάλο του όνειρο που είναι να πάρει Όσκαρ και Grammy μίλησε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του ο Γιάννης Σαββιδάκης. Όπως τόνισε νιώθεις τυχερός που έχει γίνει πατέρας ενώ ανέφερε πως στον ύπνο του ακούει μουσικές και τραγούδια.



Tραγουδιστής αντιστάθηκε σε έλεγχο και απείλησε αστυνομικούς

Ένας 44χρονος συνελήφθη κατηγορούμενος ότι απείλησε αστυνομικούς στη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου κι όταν προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα άρχισε να καταγράφει με το κινητό του τηλέφωνο τους αστυνομικούς.



Πέθανε ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 70 ετών ο λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς, ο οποίος έδινε μάχη με τον καρκίνο. 

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο Βασίλης Καρράς «έφυγε» λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Κυριακής 24 Δεκεμβρίου ενώ νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη.



«Έφυγε» από τη ζωή ο θρυλικός τραγουδιστής Χάρι Μπελαφόντε

Ο Χάρι Μπελαφόντε, ο σπουδαίος Αφροαμερικανός τραγουδιστής, με το παρατσούκλι «ο βασιλιάς της καλύψο» που είχε διακριθεί στη μάχη υπέρ των πολιτικών δικαιωμάτων, πέθανε σήμερα στη Νέα Υόρκη σε ηλικία 96 ετών, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.