Παρασκευή 09 Δεκεμβρίου 2022 -

καταγγελίεςΣτα τάρταρα ο Ρ.Άνταμς - Κινδυνεύει να χάσει ακόμη και το σπίτι του

Οι επτά καταγγελίες γυναικών οδήγησαν την καριέρα του Ράιν Άνταμς στο μηδέν, καθώς πλέον βρίσκεται στα πρόθυρα να χάσει το σπίτι του.Μπιμπίλας για προφυλάκιση Λιγνάδη: Λυπάμαι… Σε γνώρισα στα Στρουμφάκια…

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ενώπιον της 19ης ανακρίτριας ο Δημήτρης Λιγνάδης για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή, αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Ο κατηγορούμενος δεν κατάφερε να πείσει ανακρίτρια και εισαγγελέα για την αθωότητα του με αποτέλεσμα να του «δείξουν» το δρόμο για τη φυλακή.Σοκ προκαλεί η καταγγελία του Γ.Ψάλτου για τον Π.Φιλιππίδη: «Έτρεμα τη στιγμή που θα βγω στη σκηνή - Με χτυπούσε με μένος»

Ο ηθοποιός Γιώργος Ψάλτου μίλησε το πρωί της Παρασκευής σε τηλεοπτική εκπομπή για τη βίαιη συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης «Φον Δημητράκης», η οποία είχε ανεβεί την χρονική περίοδο 2013-2015.Μπαμπινιώτης για καταγγελίες αποφοίτων του Αρσακείου για σεξουαλική βία

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη προαναγγέλει ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας Γιώργος Μπαμπινιώτης, μετά την επιστολή 285 αποφοίτων του Αρσακείου, στην οποία καταγγέλλουν περιστατικά σεξουαλικής ή άλλης βίας.

Ο κ. Μπαμπινιώτης, με ανάρτησή του στο Facebook, τονίζει:Περιστατικό εξαπάτησης πολιτών καταγγέλλουν οι Γιατροί του Κόσμου

Οι «Γιατροί του Κόσμου», αφού δέχτηκαν την καταγγελία πως κάποια άτομα κάνουν έρανο  στο Γκύζη,  στο όνομα της οργάνωσης, τονίζουν ότι δεν πραγματοποιούν ποτέ ερανική εκστρατεία πόρτα - πόρτα, ούτε για χρηματική ενίσχυση των σκοπών τους ούτε για ενίσχυση σε είδη πρώτης ανάγκης, αλλά δέχονται αποκλειστικά δωρεές, είτε απευθείας στα γραφεία τους είτε μέσω τραπεζικών λογαριασμών για λόγους διαφάνεSuzanne Eaton: Τέσσερις νέες καταγγελίες από γυναίκες – θύματα του δολοφόνου!

Συνολικά 7 γυναίκες τον έχουν καταγγείλει μετά τη δολοφονία της βιολόγου! Τον "έκαψε" το λευκό αυτοκίνητο που όλες αναγνώρισαν. Σκέψεις να απομακρυνθεί η οικογένειά του 27χρονου από την περιοχή. "Κάποιοι από το χωριό θέλουν να μου φορτώσουν ευθύνες" λέει η σύζυγός του.