Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Σπύρος Χαριτάτος: Γιατί η ταυτότητά του γράφει άλλη ημερομηνία από αυτή που γεννήθηκε



Ο καταστροφικός σεισμός στο Αίγιο ήταν η αιτία να αλλάξει τη ζωή του και από παιδί της νύχτας, γίνει δημοσιογράφος και να σπουδάσει στην Αθήνα.

Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής του στο Epsilon, ο δημοσιογράφος αναλύει, στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα, το νέο του στοίχημα.

Και η ζωή του ο Σπύρου Χαριτάτου είναι ένα θεαματικό κολάζ από ενδιαφέρουσες ιστορίες, που ξεκινούν από την πρώτη στιγμή που ήρθε στη ζωή, ανήμερα των Θεοφανίων, 6 Γενάρη του 1973. «Αν και γεννήθηκα Σάββατο 6 Ιανουαρίου, η ταυτότητά μου λέει 5 Ιανουαρίου. Η μητέρα μου μπήκε με πόνους παραμονή Θεοφανίων στο μαιευτήριο. Έμεινε για ένα βράδυ, με τους γιατρούς να τη διαβεβαιώνουν πως δεν θα γεννήσει μέσα στις επόμενες τρεις μέρες. Την επόμενη μέρα, όμως, γεννήθηκα σχεδόν στα σκαλιά του μαιευτηρίου την ώρα που εκείνη έφευγε για το σπίτι μας. Ο υπάλληλος του νοσοκομείου, προφανώς δεν ενημέρωσε τον υπάλληλο της επόμενης βάρδιας πως γεννήθηκα στις 6 Γενάρη, οπότε στα χαρτιά του νοσοκομείου γράφτηκε ως ημερομηνία γέννησής μου η μέρα που μπήκε η μητέρα μου στο μαιευτήριο», αναφέρει στο People.

thestival