Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

ηλικία



Οι καλύτερες θεραπείες προσώπου ανάλογα με την ηλικία σας

Οι θεραπείες προσώπου είναι μη επεμβατικές θεραπείες της επιδερμίδας που έχουν ως στόχο να αντιμετωπιστούν συγκεκριμένα προβλήματα, αλλά και να βελτιώσουν συνολικά την υγεία του δέρματος.

«Η θεραπεία προσώπου είναι σαν ένα μεγάλο ποτήρι νερό για το δέρμα σας», λέει η αισθητικός Amanda Kanaan. «Μετά τη θεραπεία, το δέρμα σας θα δείχνει υγιές, ενυδατωμένο και λαμπερό».



Πώς να ενσωματώσετε τη ρετινόλη στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας

Υπάρχει μια πληθώρα πλεονεκτημάτων που σχετίζονται με τη ρετινόλη, ιδίως όταν πρόκειται για αντιγήρανση.



Γι αυτούς του λόγους οι γυναίκες ζουν περισσότερα χρόνια από τους άνδρες

Σύμφωνα με το Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσεων (CDC), ο μέσος όρος προσδόκιμου ζωής των γυναικών στις ΗΠΑ, είναι στα 81 έτη, ενώ για τους άνδρες, είναι στα 76 έτη.

Σε όλον τον κόσμο, οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άνδρες, κατά μέσο όρο.



Πιερρακάκης: «Με βάση τον ΑΜΚΑ η προτεραιότητα για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού»

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, ανέφερε πως η σειρά για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού θα προκύπτει με βάση την ηλικία, που εμφανίζεται στον ΑΜΚΑ.



Από ποια ηλικία θεωρείται κάποιος ηλικιωμένος;

Τα γενέθλια έρχονται και φεύγουν αλλά δεν σκέφτεσαι ότι μεγαλώνεις. Μέχρι που κάτι βλέπεις και σε συγκλονίζει. Είσαι ηλικιωμένη/ος;

Είναι δυνατόν να σε θεωρούν ηλικιωμένη την στιγμή που ακόμα παράγεις τρέχεις πιο πολύ και από παλαιότερα; Κουράζεσαι αλλά κάνεις και πολλά άρα δικαιολογείται.



Ξέρετε πόσων ετών είναι η Σελήνη; - Νέα εκτίμηση για την ηλικία της

Πενήντα χρόνια μετά την πρώτη προσσελήνωση (21 Ιουλίου 1969) και τη συλλογή σεληνιακών δειγμάτων βάρους 21,6 κιλών από τον Νιλ Άρμστρονγκ και τον Μπαζ Όλντριν, επιστήμονες στη Γερμανία έκαναν νέες γεωχημικές αναλύσεις σε εκείνα, καθώς και σε κατοπινά δείγματα που είχαν φέρει οι αστροναύτες των αποστολών «Απόλλων», και υπολόγισαν ότι η Σελήνη είναι γηραιότερη από ό,τι νομίζαμε.