Πέμπτη 02 Δεκεμβρίου 2021 -
Ξάστερος ουρανός

7 °C

Σήμερα, 2. Δεκεμβρίου 2021

Σκληρή ανακοίνωση Τεχνικών για STAR: «Δεν τους αρκούν οι 40 που αποχώρησαν με… «απόλυση»! Θέλουν κι άλλο αίμα»Η «οικογένεια του STAR» πετάει στο δρόμο 18 τεχνικούς κλείνοντας το τμήμα των εξωτερικών συνεργείων. Το αντικείμενο εργασίας θα συνεχίσει να υπάρχει αλλά απαιτεί από τους εργαζομένους με την απειλή της ανεργίας να μετατραπούν σε… προμηθευτές!!! Δεν τους αρκούν οι 40 που αποχώρησαν με… «απόλυση»! Θέλουν κι άλλο αίμα!!!

Είναι οι ίδιοι εργαζόμενοι που πέρυσι με το θέμα των αδειών έχυναν γι’ αυτούς κροκοδείλια δάκρυα μπροστά στα μάτια του ελληνικού λαού.

Είναι οι ίδιοι εργαζόμενοι που επί 25 χρόνια τώρα, έμπαιναν σε φωτιές, κάλυπταν σεισμούς, δέχονταν επιθέσεις σε πορείες και διαδηλώσεις που τραυματίστηκαν, οι ίδιοι που κάλυπταν ρεπορτάζ σε εμπόλεμες περιοχές.

Ως πότε θα είμαστε εμείς αυτοί που θα πληρώνουμε το μάρμαρο για μια απόλυτα αποτυχημένη διοίκηση που από τότε που ανέλαβε το μόνο που γνωρίζει να κάνει είναι να κόβει;

Να κόβει δελτία ειδήσεων
Να κόβει εκπομπές
Να κόβει πρόγραμμα
Να κόβει μισθούς
Να κόβει θέσεις εργασίας.

Και όλα αυτά πολύ πριν ξεκινήσει η κρίση.

Άραγε η ιδιοκτησία του σταθμού θα πάρει ποτέ θέση για όλα αυτά που γίνονται τα τελευταία χρόνια στο STAR εις βάρος των εργαζομένων;

Συνάδελφοί! Αυτό που συμβαίνει σήμερα στο STAR είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα συμβεί πολύ γρήγορα και στους άλλους σταθμούς.

Για αυτό όλοι μαζί μια γροθιά για να το αποτρέψουμε.
Σπίτι μας πλέον είναι ο δρόμος.
Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για τις δουλειές μας και την αξιοπρέπειά μας.
Γιατί, κύριοι του STAR, οι απολύσεις δεν έχουν αποχρώσεις!