Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Star



Alpha και Star συνεργάζονται

Συνεργασία των μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών Alpha και Star αναμένεται να ανακοινώσουν οι διοικήσεις των δύο καναλιών το απόγευμα της Τρίτης.

Η στρατηγική συνεργασία του τηλεοπτικού σταθμού Alpha με το κανάλι Star πρόκειται να γνωστοποιηθεί με ανακοίνωση που προβλέπεται να δοθεί στη δημοσιότητα περίπου στις 17:30.



ΕΣΡ: Αυτοί είναι οι πέντε σταθμοί που παίρνουν τις τηλεοπτικές άδειες

Το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο, δίνειε άδεια σεπέντε κανάλια, μετά την  ολοκλήρωση της διαδικασίας για τη χορήγηση αδειών παρόχων ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου εθνικής εμβέλειας.

 



Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς των stars!

Οι μεγαλύτερες stars του πλανήτη εμφανίζονται στο κόκκινο χαλί λαμπερές και όμορφες. Ήξερες όμως πως κρύβουν μυστικά ομορφιάς με απλά προϊόντα που έχεις σπίτι σου;

Αυτό αποκάλυψαν οι make up artist τους και το μενού περιλαμβάνει από κέτσαπ (!) μέχρι και… σελοτέιπ για την αφαίρεση του μακιγιάζ. Διάβασε τα μυστικά των stars και θα μείνεις άφωνη!



Το μήνυμα της Τσαπανίδου για την τελευταία της παρουσία στο Star

Ένα μήνυμα για την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον τηλεοπτικό σταθμό Star ανάρτησε στους λογαριασμούς της στα social media η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου.

«Έτσι έκλεισε η τελευταία μου παρουσία στο @starchanneltv και ο κύκλος της συνεργασίας μου με το κανάλι. Πάμε για άλλα», έγραψε η δημοσιογράφος και ανάρτησε στο Instagram ένα βίντεο από την παρουσία της στο κανάλι.

 



Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί

Τελικά το πρόβλημα υγείας που εδώ και δύο εβδομάδες ταλαιπωρεί τον Κρατερό Κατσούλη είναι πιο σοβαρό από ότι νόμιζε αρχικά. Ο παρουσιαστής -που και σήμερα απουσιάζει από την εκπομπή Στη Φωλιά Των ΚουΚου που παρουσιάζει με τη σύζυγό του Κατερίνα Καραβάτου- αποκάλυψε τηλεφωνικά τι τρέχει με την υγεία του.



Χάλασε η συνεργασία με τον Γιώργο Καπουτζίδη

Μία εξέλιξη που δεν την περίμεναν και που όπως φαίνεται τους δημιουργεί αρκετά 
προβλήματα αφού τα στελέχη του σταθμού πόνταραν πολύ σε αυτή τη συνεργασία.

Κι είναι λογικό καθώς η υπογραφή του Γιώργου Καπουτζίδη έχει αποδειχτεί ότι είναι εγγύηση για καλό αποτέλεσμα και δη… υψηλές τηλεθεάσεις.