Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Σκληρή



Σκληρή κριτική Παυλόπουλου κατά Τουρκίας για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

Σκληρή κριτική άσκησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος κατά της Τουρκίας για την κράτηση των δυο Ελλήνων Στρατιωτικών στις φυλακές της Αδριανούπολης.



Νέα επίθεση Λαφαζάνη στους συμβολαιογράφους

«Συνάντηση ντροπής και αθλιέστατης απόπειρας νομιμοποίησης των παράνομων παραθεσμικών και αντισυνταγματικών ηλεκτρονικών πλειστηριασμών» χαρακτήρισε τη συνάντηση που είχαν τη Δευτέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος με τον πρόεδρο των συμβολαιογράφων Αθηνών και Πειραιώς, Γιώργο Ρούσκα, ο γραμματέας της Λαϊκής Ενό



Σκληρή επίθεση Δημήτρη Οικονόμου σε Λάκη Λαζόπουλο

"Έχω σκάσει από προχθές που διάβασα τη συνέντευξη του! Έχω σκάσει! Δηλαδή, ζει σε ένα σπίτι 40 τετραγωνικά..."
 
 
 


Σκληρή ανάρτηση από ιερέα της Κρήτης για την επίθεση στον Αμίρ

Σε μία σκληρή ανάρτηση προχώρησε ο ιερέας Χαράλαμπος Λίβυος Παπαδόπουλος από την Κρήτη μετά την επίθεση στο σπίτι του Αμίρ.

Ο ιερέας εμφανώς εκνευρισμένος με την υπόθεση αναφέρει πως «Χριστός και φασισμός δεν περπάτησαν ποτέ χέρι – χέρι, γιατί τους χωρίζει ένας σταυρός. Ο ένας σταυρώθηκε, ο άλλος σταυρώνει».



Επικίνδυνη για την αντρική καρδιά η σκληρή γυμναστική

Το γνωστό ρητό «μέτρον άριστον» φαίνεται πως ισχύει και για τη γυμναστική!



Σκληρή ανακοίνωση Τεχνικών για STAR: «Δεν τους αρκούν οι 40 που αποχώρησαν με… «απόλυση»! Θέλουν κι άλλο αίμα»

Η «οικογένεια του STAR» πετάει στο δρόμο 18 τεχνικούς κλείνοντας το τμήμα των εξωτερικών συνεργείων. Το αντικείμενο εργασίας θα συνεχίσει να υπάρχει αλλά απαιτεί από τους εργαζομένους με την απειλή της ανεργίας να μετατραπούν σε… προμηθευτές!!! Δεν τους αρκούν οι 40 που αποχώρησαν με… «απόλυση»! Θέλουν κι άλλο αίμα!!!