Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Πριγκιπικά βαφτίσια για τον γιο του Carl Philip και της Sofia στη Σουηδία



Μπορεί να ήταν ένα από τα ανατρεπτικά πριγκιπικά ζευγάρια της ιστορίας, σίγουρα όμως κατάφεραν να ξεχωρίσουν.

Ο λόγος για τον κούκλο πρίγκιπα Carl Philip και την αγαπημένη του Sofia, που δυο χρόνια μετά το γάμο τους έχουν αποκτήσει ήδη δυο γιους και μόλις βάφτισαν τον βενιαμίν της οικογένειας.

Το ζευγάρι που είχε κλέψει τις εντυπώσεις στο γάμο του το 2015, όχι μόνο με την εντυπωσιακή εμφάνιση της νύφης, αλλά και με τις “αταξίες της”, καθώς είχαν κυκλοφορήσει video από ριάλιτι στα οποία συμμετείχε με ιδιαίτερα προκλητική εμφάνιση η πριγκίπισσα, τώρα ζει love and married στη Στοκχόλμη.

Πριν ένα χρόνο, οι δυο τους απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τον πρίγκιπα Alexander και τώρα βάφτισαν -παρουσία όλης της βασιλικής οικογένειας- τον τριών μηνών Gabriel!

Μάλιστα, το “κορίτσι με τα τατουάζ” -όπως είχαν ονομάσει την πριγκίπισσα Sofia- ¨οχι μόνο δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό τους εαυτό, αλλά εμφανίστηκε στο μυστήριο με την παραδοσιακή στολή της Σουηδίας.

Η βάφτιση έγινε στο Drottningholm Royal Palace Chapel στη Στοκχόλμη. Το “παρών” έδωσαν ο βασιλιάς King Carl Gustaf και η βασίλισσα Silvia, η πριγκίπισσα Madeleine και ο σύζυγός της Christopher O'Neill, ο πρίγκιπας Daniel και η εστεμμένη πριγκίπισσα Victoria μαζί με τα παιδιά τους και πολλά αγαπημένα πρόσωπα του πριγκιπικού ζευγαριού!